Cosmetica dentara

Vreau o programare

Ce este cosmetica dentara?

Estetica in stomatologie a devenit o necesitate a zilelor noastre, fiind solicitata din ce in ce mai des de catre pacienti. Forma, culoarea si alinierea dintilor pot fi imbunatatite prin diverse tratamente cosmetice. Clinica Trident va poate ajuta sa obtineti zambetul mult visat, folosind o multitudine de tehnici moderne.

Cosmetica dentara pentru un zambet perfect

Sunt multi factori care se iau in considerare atunci cand creem zambetul perfect pentru pacienti: Culoarea si forma dintelui; Forma fetei; Simetria zambetului; Proportiile dintelui; Relatia gingiilor cu dintii; Linia mediana a dintilor; Spatierile si inghesuirile dintilor.

Clinica Trident va ofera:

  • Tratamente de albire
  • Fatetari ceramice si de compozit
  • Refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi
  • Metode moderne de cosmetica dentara
  • Tatuaje si bijuterii dentare

Femeie cu dinti albi muscand dintr-o zmeura si riscand patarea dintilor

Preturi cosmetica dentara

Tip Pret
Tratament de albire a dintilor in cabinet 1300 RON
Tratament albire cu lumina LED 2035 RON
Aplicare skyce dentar 400 RON

Vezi toate preturile aici.

Nou la Trident: estetică facială

Anul 2022 a adus schimbări importante pentru Clinica Trident, care a pătruns și pe piața de estetică facială. Într-un context internațional în care medicina dentară și estetica merg, tot mai mult, mână în mână, echipei Trident i s-a alăturat Dr. Carmen Constantin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Împreună vom face posibilă o abordare nouă, multidisiplinară, iar rezultatele vor fi spectaculoase. Citește mai mult!

 

Medici specializati in Cosmetica dentara

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog