Prima Vizita

Vreau o programare

 

Prima vizita la dentist, Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica recomanda sa aiba loc in jurul varstei de 1 an sau la maxim 6 luni de la eruptia primulul dinte.

Poate sa para prematur, dar aceasta este si recomandarea noastra.  La prima vizita, medicul pedodont poate verifica daca exista semne precoce de tulburari de dezvoltare, poate veni in sprijinul parintilor cu indicatii privind masurile de igiena si profilaxie dentara ce pot fi desfasurate acasa sau ulterior in cabinetul stomatologic. Totusi cea mai importanta realizare a primei intalniri intre micul pacient si medicul stomatolog, este familiarizarea, acomodarea copilului cu cabinetul de medicina dentara.

Cazuri speciale

  • Copiii cu grad crescut de anxietate, afectare dentara avansata sau probleme de sanatate generala sunt de cele mai multe ori refuzati de Clinicile de Medicina Dentara din Romania.
  • La Trident Diminutiv. am construit o echipa multidisciplinara, pentru a putea oferi oricarui copil acces la tratamente stomatologice.
  • Din pacate, pentru multi copii, tratamentul stomatologic este inca asociat cu teama, anxietate, durere. Pentru a veni in sprijinul acestor cazuri cu nivel redus de cooperare, clinica Trident initiaza colaborarea cu psihologul Nadia Cretu, specialist in psihologie pediatrica.
  • Psihologul nostru are misiunea de a facilita comunicarea medicului stomatolog cu pacientii cu grad crescut de anxietate, asigurand diminuarea disconfortului si cooperarea micului pacient pe toata durata desfasurarii tratamentului stomatologic.

 

Tip Pret
Consultatie medic pedodont 200 RON
Consiliere psihologica copii, parinti (sedinta 45 min.) 330 RON
Profilaxie copil (detartraj sumar, periaj profesional, fluorizare topica 250 RON
Vezi toate preturile pentru copii
Periaj Dentar 200 RON
Profilaxie orto/bracket 300 RON
Fluorizare topica/arcadata in cabinet 90 RON
Instructiuni de igiena orala, relevarea depunerilor de placa bacteriana 50 RON
Sigilare dinte temporar 230 RON
Sigilare dinte permanent 270 RON
Obturatie preventiva 290 RON
Tratamentul cariei simple la dintii temporari 250 RON
Tratament endodontic dinte temporar 350 RON
Schimbare antiseptic dinte temporar 150 RON
Tratament de urgenta pedodontic 250 RON
Extractie dinte temporar 270 RON
Inhalosedare copil (sedinta de 30 min.) 350 RON
Tratament neinvaziv al cariei dentare incipiente 290 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specialisti

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog