Prima Vizita

Vreau o programare

 

Prima vizita la dentist, Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica recomanda sa aiba loc in jurul varstei de 1 an sau la maxim 6 luni de la eruptia primulul dinte.

Poate sa para prematur, dar aceasta este si recomandarea noastra.  La prima vizita, medicul pedodont poate verifica daca exista semne precoce de tulburari de dezvoltare, poate veni in sprijinul parintilor cu indicatii privind masurile de igiena si profilaxie dentara ce pot fi desfasurate acasa sau ulterior in cabinetul stomatologic. Totusi cea mai importanta realizare a primei intalniri intre micul pacient si medicul stomatolog, este familiarizarea, acomodarea copilului cu cabinetul de medicina dentara.

Cazuri speciale

  • Copiii cu grad crescut de anxietate, afectare dentara avansata sau probleme de sanatate generala sunt de cele mai multe ori refuzati de Clinicile de Medicina Dentara din Romania.
  • La Trident Diminutiv. am construit o echipa multidisciplinara, pentru a putea oferi oricarui copil acces la tratamente stomatologice.
  • Din pacate, pentru multi copii, tratamentul stomatologic este inca asociat cu teama, anxietate, durere. Pentru a veni in sprijinul acestor cazuri cu nivel redus de cooperare, clinica Trident initiaza colaborarea cu psihologul Nadia Cretu, specialist in psihologie pediatrica.
  • Psihologul nostru are misiunea de a facilita comunicarea medicului stomatolog cu pacientii cu grad crescut de anxietate, asigurand diminuarea disconfortului si cooperarea micului pacient pe toata durata desfasurarii tratamentului stomatologic.

 

Tip Pret
Consultatie medic pedodont 130 RON
Consiliere psihologica copii, parinti (sedinta 45 min.) 330 RON
Profilaxie copil (detartraj sumar, periaj profesional, fluorizare topica 160 RON
Vezi toate preturile pentru copii
Periaj Dentar 160 RON
Profilaxie orto/bracket 200 RON
Fluorizare topica/arcadata in cabinet 70 RON
Instructiuni de igiena orala, relevarea depunerilor de placa bacteriana 50 RON
Sigilare dinte temporar 150 RON
Sigilare dinte permanent 210 RON
Sigilare largita dinti permanenti 230 RON
Tratamentul cariei simple la dintii temporari 180 RON
Tratament endodontic dinte temporar 310 RON
Schimbare antiseptic dinte temporar 100 RON
Tratament de urgenta pedodontic 230 RON
Extractie dinte temporar 180 RON
Inhalosedare copil (sedinta de 30 min.) 400 RON
Tratament neinvaziv al cariei dentare incipiente 150 RON

Vezi toate preturile aici.

Medici specialisti

Vreau o programare
Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign