Programează-te

Prima vizită

Primul dințișor înseamnă prima vizită la stomatolog

Poate sa para prematur, dar aceasta este si recomandarea noastra.  La prima vizita, medicul pedodont poate verifica daca exista semne precoce de tulburari de dezvoltare, poate veni in sprijinul parintilor cu indicatii privind masurile de igiena si profilaxie dentara ce pot fi desfasurate acasa sau ulterior in cabinetul stomatologic. Totusi cea mai importanta realizare a primei intalniri intre micul pacient si medicul stomatolog, este familiarizarea, acomodarea copilului cu cabinetul de medicina dentara.

Vezi scrisoarea de mulțumire pe care am pregătit-o pentru părinții care programează prima vizită a celui mic la Clinicile Trident!

 

Cazuri speciale

  • Copiii cu grad crescut de anxietate, afectare dentara avansata sau probleme de sanatate generala sunt de cele mai multe ori refuzati de Clinicile de Medicina Dentara din Romania.
  • La Trident Diminutiv am construit o echipa multidisciplinara, pentru a putea oferi oricarui copil acces la tratamente stomatologice.
  • Din pacate, pentru multi copii, tratamentul stomatologic este inca asociat cu teama, anxietate, durere. Pentru a veni in sprijinul acestor cazuri cu nivel redus de cooperare, clinica Trident initiaza colaborarea cu psihologul Nadia Cretu, specialist in psihologie pediatrica.
Vreau o programare

Prețuri

Consultatie medic pedodont

200 RON

Inhalosedare 30 min.

450 RON

Profilaxie copil (detartraj sumar, periaj profesional, fluorizare topica

250 RON

Vezi toate prețurile