Detartraj dentar cu ultrasunete

Vreau o programare

Igiena dentara este importanta pentru sanatatea dintilor. Totusi, chiar si cu o buna igienizare a dintilor, aparitia tartrului este inevitabila. Curatarea profesionala a dintilor, numita si detartraj, este procedura stomatologica neinvaziva prin care medicul stomatolog indeparteaza placa bacteriana si tartrul de pe dinti, prevenind astfel deteriorarea acestora.

Detartraj profesional

Clinica Trident va ofera o gama completa de servicii pentru tratamente dentare si estetice. Cabinetele noastre individuale sunt dotate cu tehnologie de ultima generatie care vine cu o serie intreaga de beneficii.

 

Detartaj cu ultrasunete

Clinica Trident sta la dispozitia pacientilor sai cu metode de detartaj dentar cu ultrasunete potrivite si adaptate eficient fiecarui pacient in parte pentru o dantura sanatoasa si stralucitoare!

 

Avantaje la Clinica Trident

  • cresterea nivelului de confort al pacientului
  • reducerea durerii si a stresului
  • oferta de pret
  • calitatea serviciilor
 

ustensile pentru detartraj

Cat costa un detartaj dentar?

In functie de sanatatea danturii dumneavoastra, medicii nostri stomatologi vor elabora planul de tratament personalizat si astfel vor veni cu toate informatiile necesare pentru a va garanta zambetul pe fata si a va oferi detartraj la un pret bun. Clinica Trident dispune de cei mai buni medici stomatologi specializati, astfel incat va fi la inaltimea asteptarilor pacientilor!

TipPret
Profilaxie adult (detartraj si periaj profesional)350 RON
Profilaxie copil (detartraj sumar)160 RON
Detartraj periodic300 RON

Vezi toate preturile aici.

 

Ce presupune detartajul?

Procedura de detartaj dentar este simpla, nedureroasa si este folosita ca metoda de indepartare a tartului dentar si a placii bacteriene. Detartrajul dentar cu ultrasunete este o metoda eficienta de igienizare a cavitatii orale cu un timp de desfasurare relativ scurt care dureaza, de obicei, o singura sesiune stomatologica. Acest tip de detartraj dentar este un procedeu ce trebuie efectuat cel putin o data la 6 luni, indiferent de varsta si se recomanda impreuna cu periajul profesional, air-flow-ul si fluorizarea, intrucat, in timp, tartrul dentar poate duce la complicatii serioase.

Air flow este o metoda care combina folosirea unui dispozitiv din care iese un jet de aer comprimat, apa si particule fine de bicarbonat de sodiu direct pe suprafata dintelui si totodata de a lustrui impuritatile care au ramas de pe urma detartrajului si periajului. Fluorizarea reprezinta finalul procedurii de detartraj si este folosita pentru a intari suprafata dintilor prin aplicarea fluorului.

 

Care sunt beneficiile?

Periajul profesional are rolul de a lustrui suprafetele dintilor si de a indeparta placa bacteriana.

Detartrajul cu ultrasunete reprezinta primul pas in prevenirea aparitia bolilor parodontale. In timpul procedurii, depozitele de tartru subgingival sunt eliminate, iar sangerarea si inflamatia sunt reduse. Vibratiile pe care le emite dispozitivul nu sunt deloc agresive. Nu presupune anestezie si nu doare. Totodata, curata zonele subgingivale, care sunt greu de explorat. Nu dispune de efecte secundare.

 

Medici specializati in Detartraj dentar cu ultrasunete

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign