Ortodontie

Vreau o programare

Cu ce suntem diferiti

Noi intelegem ca tratamentul ortodontic al fiecarui pacient este diferit si promitem sa va acordam atentia personala pe care o meritati. La noi veti avea parte de cele mai bune servicii de ortodontie din Bucuresti.
In cadrul clinicii noastre tratamentul ortodontic nu este considerat un simplu act cosmetic de aliniere a dintilor, ci incorporeaza elemente de diagnostic amanuntit, o mecanica de tratament aprofundata si verificata si cele mai recente progrese ortodontice pentru tratarea intregului complex dento-facial.

Medici calificati

Medici nostrii ortodonti au participat la numeroase cursuri si programe de pregatire post-universitara in ortodontie, fiind pregatiti sa va ofere un tratament ortodontic complet care sa va ofere atat zambetul perfect, dar acordand egala atentie si corectarii muscaturii dumneavoastra, sau eventualei patologii a articulatiilor temporomandibulare.

Rezultate excelente

Deoarece rezultatele excelente necesită o planificare atentă, medicii nostrii ortodonti cred în vizualizarea rezultatului final înainte de începerea tratamentului. Înregistrările diagnostice minuțioase și precise, studiul detaliat al tuturor aspectelor cazurilor clinice, precum și elaborarea unui plan de tratament cuprinzător conduc la o durata de tratament mai scurta, la rezultate mai bune si la o stabilitate pe termen lung a rezultatului.

ortodontie

 

Preturi ortodontie

Tip Pret
Plan tratament ortodontic 300 RON
Aparat ortodontic fix fizionomic / arcada 4900 RON
Aparat ortodontic fix metalic / arcada 3650 RON
Aparat ortodontic fix auto-ligaturant fizionomic/arcada 5400 RON
Aparat ortodontic lingual / arcada 13500 RON
Aparat mobil / arcada 1000 RON
Vezi toate preturile din Ortodontie
>Aparat ortodontic lingual partial 8500 RON
Control evolutie tratament 150 RON
Control evolutie tratament aparat lingual 200 RON
Disjunctoare 1800 RON
Schimbare arc lingual 125 RON
Amprenta aparat lingual 390 RON
Consultatie ortodontie 160 RON
Tratament ortodontic cu sistem Invisalign Lite 15400 RON
Tratament ortodontic cu sistem Invisalign Full 22000 RON
Arc facial 1200 RON
Arc lingual 750 RON
Retainer colat 550 RON
Aparat de contentie 650 RON
Mentinator de spatiu mobil 1000 RON
Mentinator de spatiu fix 900 RON
Indepartare aparat fix/arcada 180 RON
Indepartare aparat fix lingual/arcada 350 RON

Vezi toate preturile aici.

Stabilirea diagnosticului si a planului de tratament

 

Abordarea interdisciplinara a situatiilor clinice

Echipa noastra formata din ortodonti si medici de alte specialitati, va colabora strans pentru a va oferi rezultate estetice remarcabile, stiind ca estetica cea mai reusita, cea mai naturala, nu este decat expresia starii de sanatate si a armoniei functionale a tuturor elementelor componente ale sistemului
Orice ortodont are capacitatea de a aborda situatia dumneavoastra clinica din punct de vedere interdisciplinar, colaborand strans cu ceilalti membrii ai echipei, deoarece suntem constienti ca o rezolvare corecta, in special la adulti, necesita imbinarea obiectivelor de tratament ortodontice cu cele ale celorlalte specialitati stomatologice. Estetica dentara si facial sunt reciproc complementare. Daca dorim sa realizam atat o estetica adecvata cat si o ocluzie functionala corecta, este clar ca avem nevoie ca tratamentul ortodontic sa fie completat de interventii restaurative dentare, care sa refaca morfologia dentara uzata de functionarea incorecta.

Obiective clare de tratament

Obiectivele de tratament sunt similare pentru pacienții de toate vârstele: dinti frumos aliniati care functioneaza in armonie cu articulatiile temporo-mandibulare conducand astfel la o stare de sanatate a intregului sistem dento-facial , eficienta masticatorie, tesuturi parodontale sanatoase, suport adecvat pentru buze și un echilibru facial ideal. Prin definirea clara si imbinarea acestor obiective de tratament creste capacitatea de diagnosticare, reducandu-se astfel riscul de esec al tratamentului.

Medici specializati in Ortodontie

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign