Vreau o programare

Invisalign

Ce este Invisalign?

Este o metoda revolutionara de tratament ortodontic care permite corectarea malocluziilor folosind o serie de gutiere mobilizabile, personalizate, aproape invizibile, numite Alignere. Invisalign reprezinta un sistem de tratament bazat pe tehnologii de ultima generatie si sustinut de studii si o munca de cercetare riguroasa. Aceasta metoda de tratament si-a dovedit eficienta in studii clinice efectuate in universitati si cabinete private din toata lumea.

Cum functioneaza

Invisalign combina diagnosticul si planul de tratament cu ultimele descoperiri in tehnologia grafica 3-D computerizata. Pentru fiecare pacient sunt confectionate o serie de Alignere individualizate, care prin purtare succesiva permit deplasarea dintilor in conformitate cu planul de tratament pe care medicul ortodont certificat Invisalign l-a stabilit pentru dumneavoastra. Fiecare Aligner trebuie purtat doua saptamani, cu o durata minima de purtare de 22 de ore in fiecare zi, pentru a determina deplasarea dintilor din aproape in aproape pana la atingerea rezultatelor dorite.

Beneficii tratament Invisalign

  • Alignerele sunt aproape invizibile, astfel incat aproape nimeni nu-si va da seama ca le purtati
  • Este foarte confortabil, deoarece nu exista brackets sau arcuri care sa irite tesuturile moi
  • Alignerele sunt detasabile, permitind indepartarea lor pe durata meselor si a realizarii igienei bucale, ceea ce reprezinta un avantaj major in comparatie cu sistemele de tratament fixe

invisalign

Aplicarea acestui sistem de tratament presupune parcurgerea anumitor pasi:

Pacientii pot vizualiza inca de la inceputul tratamentului, prin intermediul soft-ului specializat, rezultatul final al tratamentului.

Meniu
Clinica Trident © 2018 . Privacy Policy | Harta Site Clinica Trident

designed by: Livedesign