Programează-te

LASER terapeutic: Sirolaser

Laserul terapeutic este ideal pt pacientii anxiosi, reduce presiunea, zgomotele si vibratiile nedorite de pacient, este o bariera pentru bacterii – protectie impotriva infectiei si este minim invaziv si nu distruge tesuturile sanatoase din jur

Ce este Sirolaser?

Astazi, tehnologia laser inovativa se bucura de o reputatie excelenta printre pacienti. Din acest motiv, tratamentul cu laser este menit sa devina si mai importat in viitor. Avantaje  vorbesc de la sine. Indiferent ca vorbim de tratamente endodontice, de parodontologie, implantologie sau chirurgie: cu laserul terapeutic se poate aborda profesional orice procedura.
Reducera eficienta a colonizarii bacteriene din canale sau pungi parodontale, chirurgie minimal invaziva, pregatirea gingiei pentru amprentare, chiar si tratamentul herpesului sau procedurile de albire, toate sunt posibile cu laserul terapeutic.

 

Ideal pentru a reduce temerile

Laserul terapeutic este ideal pt pacientii anxiosi, reduce presiunea, zgomotele si vibratiile nedorite de pacient, este o bariera pentru bacterii – protectie impotriva infectiei si este minim invaziv si nu distruge tesuturile sanatoase din jur. Laserul terapeuic reprezinta fericirea pacientilor, oferind tratamente nedureroase si fara sangerare, eficiente si precise, precum si rezultate clinice exceptionale de fiecare data. Numerosi utilizatori din toata lumea sunt de acord: laserul terapeutic reprezinta un pas tehnologic urias.

Vreau o programare