Vreau o programare

LASER terapeutic: Sirolaser

Ce este Sirolaser?

Astazi, tehnologia laser inovativa se bucura de o reputatie excelenta printre pacienti. Din acest motiv, tratamentul cu laser este menit sa devina si mai importat in viitor. Avantaje  vorbesc de la sine. Indiferent ca vorbim de tratamente endodontice, de parodontologie, implantologie sau chirurgie: cu laserul terapeutic se poate aborda profesional orice procedura.
Reducera eficienta a colonizarii bacteriene din canale sau pungi parodontale, chirurgie minimal invaziva, pregatirea gingiei pentru amprentare, chiar si tratamentul herpesului sau procedurile de albire, toate sunt posibile cu laserul terapeutic.

Ideal pentru a reduce temerile

Laserul terapeutic este ideal pt pacientii anxiosi, reduce presiunea, zgomotele si vibratiile nedorite de pacient, este o bariera pentru bacterii – protectie impotriva infectiei si este minim invaziv si nu distruge tesuturile sanatoase din jur. Laserul terapeuic reprezinta fericirea pacientilor, oferind tratamente nedureroase si fara sangerare, eficiente si precise, precum si rezultate clinice exceptionale de fiecare data. Numerosi utilizatori din toata lumea sunt de acord: laserul terapeutic reprezinta un pas tehnologic urias.

sirolaser

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog