Vreau o programare

Urgente stomatologice

Clinica Trident se redeschide incepand cu data de 4.05.2020

Pe fondul ultimelor norme in vigoare, respectand in totalitate masurile de preventie si de sanatate publica, Clinica Trident a primit avizul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru a  isi deschide usile pentru cazurile care prezinta urgente stomatologice incepand cu data de luni, 4 mai. 

Atentie insa, nu toate cazurile sunt considerate urgenta stomatologica, ci sunt si aceastea la randul lor supuse reglementarilor. Consultati lista aici!

Pentru ca ne supunem normelor autoritatilor publice de sanatate, am elaborat un proces de selectie a cazurilor care prezinta urgente si care vor putea fi tratate in clinica.

Daca aveti o urgenta stomatologica, sunati la numarul de telefon 0726926238 sau 0726691130. Colegele noastre va vor ghida spre a face o programare si va vor ruga sa completati un formular de triaj. De asemenea veti fi contactat prin e-mail pentru a raspunde la cateva intrebari de screening. Veti primi din nou aceleași intrebari atunci cand ajungeti la clinica.

Tratamentele de urgenta se vor desfasura conform cu noile standarde si protocoale de triaj epidemiologic:

 

Inca de la declansarea starii de urgenta, pe 16 martie 2020, clinicile de stomatologie din tara, implicit clinica Trident, au fost inchise. In toata aceasta perioada, am ramas alaturi de dumneavostra chiar si de la distanta, liniile noastre telefonice fiind deschise, iar pacientii in curs de tratament primind sfaturi si recomandari in mod constant de la medicii lor curanti.

Ramanem in continuare alaturi , sanatatea dumneavoastra fiind principala noastra preocupare.

 

Tarifele serviciilor de urgenta

Denumire
PRET LEI
Tratament urgenta 350
Incizie abces submandibular endobucal 450
Incizie abces vestibular 400
Pulpita acuta monoradicular 525
Pulpita acuta pluridacular 650
Parodontita apicala monoradicular 525
Parodontita apicala pluriradicular 650
Deschidere dinte+ reteta antibiotic 350
Drenaj endo 350
Pansament calmant 350
Extirpare vitala 350
Trat medicamentos/antibiotic canale dinte temporar 220
Alveolite postextractionale 230
Tratament hemoragie postextractionala sau cea orala, de alte cauze 450
Reducere luxatie ATM 400
Imobilizare de urgenta fractura de mandibula, proces alveolar 450
Incizie abces intraoral 450
Extractie monoradicular cand alt tratament de urgenta, local sau general medicamentos,nu este eficient 450
Extractie pluriradicular cand alt tratament de urgenta, local sau general medicamentos,nu este eficient 550
Protocol urgenta 200
Testare rapida 130
Extractie molar de minte cand alt tratament de urgenta, local sau general medicamentos, nu este eficient 650

 

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog