Programează-te

Urgențe stomatologice non-stop

Făuritorii de bucurie sunt alături de tine în caz de urgență stomatologică

Pe fondul ultimelor norme in vigoare, respectand in totalitate masurile de preventie si de sanatate publica, Clinica Trident a primit avizul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti pentru a  isi deschide usile pentru cazurile care prezinta urgente stomatologice incepand cu data de luni, 4 mai.

Atentie insa, nu toate cazurile sunt considerate urgenta stomatologica, ci sunt si aceastea la randul lor supuse reglementarilor. Consultati lista aici!

Pentru ca ne supunem normelor autoritatilor publice de sanatate, am elaborat un proces de selectie a cazurilor care prezinta urgente si care vor putea fi tratate in clinica.

Daca aveti o urgenta stomatologica, sunati la numarul de telefon 0310050938 sau 0726691130. Colegele noastre va vor ghida spre a face o programare si va vor ruga sa completati un formular de triaj. De asemenea veti fi contactat prin e-mail pentru a raspunde la cateva intrebari de screening. Veti primi din nou aceleași intrebari atunci cand ajungeti la clinica.

Tratamentele de urgenta se vor desfasura conform cu noile standarde si protocoale de triaj epidemiologic:

  • Avem instalate dispensere de igienizare pentru maini pe care va vom solicita sa le utilizati atunci cand intrati in clinica.
  • La intrarea in clinica am prevazut un punct de triaj. Fiecare pacient va acorda suportul pentru chestionarul privind starea de sanatate, masurarea temperaturii, si li se va inmana masca, manusi, halate de unica folosinta.
  • Programarile se vor face la intervale de 1 ora, conform normelor in vigoare, pentru a limita numarul de pacienti in sala de asteptare si pentru a permite dezinfectia suprafetelor, intrumentarului si folosirea nebulizatorului.
  • Va rugam sa aveti in vedere respectarea intervalului programarii. In caz contrar riscati anularea acesteia.
  • Va rugam de asemenea sa nu veniti la programare insotiti (cu exceptia cazurilor speciale – minori, persoane dependente etc)
  • Personalul clinicii va purta in permanenta echipamentul de protectie corespunzator. (masti, manusi, combinezoane si halate impermeabile, viziere de protectie)
  • Pacientii nostri vor suporta un cost de urgenta, in cuantum de 200 lei, care ne va ajuta sa asiguram in toata aceasta perioada achizitiile de echipamente de protectie speciale si produse de dezinfectie, la care se adauga tratamentul efectuat de medic in cabinet, in conformitate cu normele in vigoare.

 

Inca de la declansarea starii de urgenta, pe 16 martie 2020, clinicile de stomatologie din tara, implicit clinica Trident, au fost inchise. In toata aceasta perioada, am ramas alaturi de dumneavostra chiar si de la distanta, liniile noastre telefonice fiind deschise, iar pacientii in curs de tratament primind sfaturi si recomandari in mod constant de la medicii lor curanti.

Ramanem in continuare alaturi , sanatatea dumneavoastra fiind principala noastra preocupare.

Vreau o programare

Prețuri

Tratament urgenta

350 LEI

Protocol urgenta

200 LEI

Extractie molar de minte cand alt tratament de urgenta, local sau general medicamentos, nu este eficient

650 LEI

Vezi toate prețurile    

Ce am făurit până acum?

Tratament ortodontic

Tratament ortodontic

Ce am făurit până acum?

  • Tratament ortodontic

  • Tratament ortodontic