Programează-te

Albirea dentară profesională – Ce ar trebui să știi? 

albire dentara profesionala, femeie care zambeste dupa o procedura de albire dentara profesionala | Clinicile Trident

Albirea dentară se poate realiza printr-o serie de proceduri non-invazive și foarte eficiente de cosmetică dentară, cu un impact major în transformarea zâmbetului tău. Află de la specialiștii Trident prin ce metode se pot obține cele mai bune rezultate de albire dentară, în cadrul Clinicilor Trident din București, și la ce rezultate te poți aștepta.  

Ce este albirea dentară? 

Albirea dentară are rolul de a îmbunătăți aspectul dinților naturali, conferindu-le o nuanță mai luminoasă, mai atrăgătoare. Dat fiind că procedurile de albire dentară se fac doar după ce specialistul elimină depunerile de tartru și placa bacteriană de pe dinți, zâmbetul tău nu doar că va fi strălucitor, ci și mai sănătos.  

Este indicat să eviți achiziționarea produselor care promit albire dentară, ci să apelezi la ajutorul unui specialist în cosmetică dentară, pentru a nu periclita sănătatea dinților tăi.  

Procedurile de albire dentară sunt ideale pentru persoanele care își doresc o revigorare a zâmbetului, eliminarea petelor sau a colorațiilor dentare și obținerea unui nuanțe naturale și strălucitoare a dinților.  

Avantajele albirii dentare profesionale 

La ora actuală, albirea profesională a dinților se numără printre cele mai solicitate proceduri de cosmetică dentară din lume.  

Tehnicile de albire dentară efectuate în Clinicile Trident se derulează sub supravegherea atentă a specialiștilor, ceea ce garantează utilizarea, în siguranță și fără durere, a unei concentrații semnificative de gel de albire, cu rezultate imediate. 

Este esențial să efectuezi albirea dentară sub îndrumarea unui stomatolog calificat din mai multe motive: 

Siguranță 

Un stomatolog profesionist poate evalua sănătatea orală a pacientului și poate stabili dacă acesta este un candidat potrivit pentru albirea dentară. Unele probleme dentare preexistente, cum ar fi cariile sau afecțiunile gingiilor, pot necesita tratament înainte de albirea dentară. 

Personalizarea tratamentului 

Albirea dentară profesională permite adaptarea tratamentul la nevoile și obiectivele fiecărui pacient, pentru satisfacție totală. 

Monitorizare atentă 

Deoarece procedura de albire dentară se desfășoară într-un cadru profesional, stomatologul monitorizează tratamentul și poate să intervină în cazul producerii unor efecte secundare, precum sensibilitatea dentară și iritarea gingiilor. 

Produse de calitate înaltă

Stomatologii Trident folosesc, în albirea dentară, soluții de înaltă calitate și tehnologii avansate.  

Ține cont că albirea dentară neautorizată și utilizarea produselor cumpărate online, nesigure și fără eficiență garantată, pot duce la rezultate dezamăgitoare și chiar la daune permanente ale dinților și gingiilor. 

Albire dentară în Clinicile Trident 

La Clinicile Trident efectuăm albirea dentară prin mai multe tehnici eficiente și sigure pentru pacient.

Albire dentară cu lumină polarizantă, efectuată în cabinet 

Un zâmbet frumos poate face o diferență enormă în viața ta, îți va da încredere, îți va îmbunătăți starea de spirit și te va însoți pe drumul tău către succes. Dacă visezi la aceste rezultate, albirea dentară cu lumină polarizantă, la cabinetul specialistului, este cea mai potrivită alegere.  

Acest tip de albire dentară îți va oferi dinți mai albi cu până la 2-3 nuanțe. Procedura durează între 1-2 ore și se desfășoară în câțiva pași.  

Este important ca, după albirea dentară cu lumină polarizantă, să urmezi sfatul specialistului. Acesta te-ar putea îndruma să folosești o pastă de dinți cu fluor și să stai departe de anumite alimente și băuturi în primele 24 de ore. 

Albire dentară la domiciliu conform indicațiilor specialistului 

Dacă, totuși, dorești să faci albirea dentară acasă, vestea bună este că există metode care, dacă sunt utilizate conform recomandărilor specialistului, te pot ajuta să obții dinții albi și  strălucitori.  

Tratamentele de albire dentară cu gutiere personalizate, cu benzi speciale, cu pen-uri retractabile sau cu seringi de albire utilizează o concentrație mai mică de substanță de albire dentară, ca atare nu îți oferă rezultate rapide, ci progresiv, pe durata mai multor zile.  

Fiecare kit de albire dentară, destinat utilizării la domiciliu, trebuie folosit doar conform indicațiilor medicului stomatolog. 

Cauți albire dentară? Fă-ți o programare într-una dintre Clinicile Trident și vino să aflăm care este metoda care ți se potrivește cel mai bine, pentru un zâmbet de revistă!