Implant dentar Megagen

Vreau o programare

Despre Tehnologia Megagen

Implant Dentar Megagen

 

Sistemul de implant MegaGen indeplineste cele mai inalte standarde de calitate. Implanturile avansate MegaGen implica un tratament minim invaziv si nu provoaca nicio durere pacientului. Doar medicii cu experienta si cunostinte suficiente in domeniul implanturilor dentare pot lucra cu sistemul MegaGen. Cu implanturile MegaGen sunt obtinute rezultate mult mai bune intr-o perioada mai scurta de timp. Ele sunt realizate din titan, un metal usor de absorbit de organismul uman si care nu provoaca reactii alergice. Fuziunea cu osul se realizeaza de doua ori mai rapid datorita suprafetei implantului acoperita cu ioni de calciu. De asemenea, designul asigura o stabilitate exceptional de buna implantului, ca si cand ar fi fost insurubat. Pentru un aspect estetic impecabil, chiar si in cele mai dificile cazuri, medicul are o paleta larga din care poate sa aleaga. Fiecare pacient se bucura asadar de rezultatele mult asteptate.

MegaGen ofera o gama larga de produse inovatoare in materie de implanturi dentare, solutiile raspund nevoilor fiecarui pacient in parte. MagaGen ofera produse de clasa mondiala, cu abordare orientata spre client si accentul pe dezvoltarea de solutii mai sigure si mai accesibile, datorita cercetarii si dezvoltarii constante. Nevoile pacientilor sunt perfect intelese pentru a putea fi create cele mai bune tipuri de implanturi dentare. Doctorii stomatologi din lumea intreaga au ales sa lucreze cu implanturile MegaGen, datorita indeplinirii nevoilor dintre cele mai diverse, cu maxim de succes si profesionalism.

 

Medici specializati in Implant dentar Megagen

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog