Implant dentar. Avantaje, tipuri de implant, preturi – Original

Vreau o programare
implant dentar

Exista o multime de cauze care pot duce la pierderea unui dinte, iar un implant dentar ramane cea mai buna solutie pe termen lung pentru un zambet complet. Mai mult, implantul arata si functioneaza exact ca dintii tai naturali.

 

Deteriorarea dintilor

Dintii reprezinta structura care sufera deteriorari continuu, pe parcursul vietii. Motivele pentru un astfel de traseu sunt comune: apa prea calda sau prea rece, sucurile acide, fumatul, cafeaua etc. Putem sa analizam in pagini intregi aceste cauze ale colorarii dintilor, alterarii smaltului si a gingiilor. Nici macar nu ar fi nevoie sa includem situatiile de exceptie, cum ar fi loviturile bruste, care duc la ruperea dintilor. Implantul devine, in oricare dintre cazurile de mai sus, fara dubiu, o optiune pentru pacienti. Ar putea fi chiar o varianta preferata, in fata invechitelor proteze, daca pacientii ar fi informati.

 

In ce consta un implant dentar

O interventie de implant dentar inseamna inlocuirea protetica a unui dinte lipsa ori alterat. Implantul este format din coroana de culoare alba (partea vizibila), stalpul de legatura cu surubul si surubul cu rol de radacina.

Cele mai raspandite implanturi dentare sunt cele din titan, care se integreaza perfect in maxilar, datorita fenomenului de osteointegrare. Mai jos, vei regasi informatii exacte despre orice tip de interventie cu implant dentar Bucuresti sau din alt oras.

 

De ce sa alegeti un implant dentar?

1. Este cea mai buna solutie pentru termen mediu si lung

2. Indeplineste perfect atat functia estetica cat si cea functionala, precum un dinte natural

3. Lucrarile protetice ancorate pe implanturi dentare prezinta o stabilitate foarte buna si o rezistenta crescuta in timpi

4. Elimina inconvenientele purtarii unor proteze mobile

5. Arata si se simt precum dintii naturali

Preturi implant dentar

TipPret
Implant dentar premium4850 RON
Implant dentar3800 RON
Indepartare implant dentar800 RON
Descoperire implant250 RON

Vezi toate preturile aici.

 

Solutie de durata

Implanturile dentare sunt confortabile. Deoarece inlocuiesc dintii naturali si sunt personalizate, implanturile se adapteaza pana la faza in care nu vor mai fi simtite de catre purtatorii acestora. Implanturile sunt permanente si au rolul de a fuziona cu maxilarul.
Implantul dentar imbunatateste aspectul dintilor si dictia. Medicul stomatolog personalizeaza implanturile, astfel incat acestea vor imbunatati aspectul total al danturii. Din cauza ca implanturile sunt individuale si nu folosesc dinti naturali de legatura, implanturile nu altereaza sanatatea dentara, asa cum o fac puntile dentare. Dintii nu vor fi alterati, iar stabilitatea unui implant este crescuta.

 

Cat costa un implant dentar?

O controversa a pacientilor este legata de cat costa un implant . Aceasta interventie ramane cea din urma optiune, din cauza informatiilor eronate despre cost. Costul acestei optiuni reflecta materialul din care este construit surubul, personalizarea lucrarii in cel mai mic detaliu, productia implantului, dar si manopera stomatologului. Sistemul de plata in rate este raspandit deja in piata, insa interventia dentara cu implant este o investitie pe un termen de minim zece ani. In acest timp, nu va fi nevoie de modificari sau costuri de intretinere. Implantul dentar nu implica dureri iesite din comun. Majoritatea pacientilor au comparat disconfortul creat de interventie cu cel al unei extractii, ce poate fi tratat cu substante analgezice.

 

De ce sa alegeti Clinica Trident

1. Interventia este facuta doar de medici specializati

2. Facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu

3. Dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari

4. Ne-am adaptat tehnicile astfel incat pacientul sa resimta cat mai putina durere (la cele mai multe interventii, nu veti simti nimic)

5. Primiti garantie pe toate interventiile dentare

 
 

Tipuri de implanturi dentare

Expertii in implant dentar folosesc tehnologie de top. Pacientii primesc solutia cea mai buna pentru zambetul lor. Astazi, pe piata se afla o serie de producatori care realizeaza implanturi dentare, insa unii dintre ei s-au remarcat ca lideri mondiali. Clinica Trident a ales sa ofere calitate stilului de viata al pacientilor, datorita celor mai inovatoare tipuri de implanturi dentare:

Implant dentar Nobel

Cu o experienta de peste 60 de ani de inovare continua, cu cele mai inalte standarde de calitate, implanturile dentare produse de Nobel Biocare asigura un zambet natural pentru intreaga viata;

Implant dentar Straumann

Reda pacientului sentimentul de incredere datorat dintilor puternici si sanatosi; timp de mai mult de sase decenii Straumann inoveaza, dezvolta, testeaza si perfectioneaza produse care raspund nevoilor pacientilor, contribuind la calitatea lor de viata;

Implant dentar MIS

In spatele acestor tipuri de implant dentar se afla oameni de stiinta si ingineri de clasa mondiala dedicati cercetarii si dezvoltarii continue a unor noi produse si tehnologii menite sa faca fata provocarilor din industrie; calitatea si inovatia sunt doua dintre valorile fundamentale ale producatorului mondial de implanturi dentare MIS, asadar si o alegere preferata a medicilor stomatologi din intreaga lume.

Medici specializati in Implant dentar. Avantaje, tipuri de implant, preturi – Original

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog