Implant dentar. Avantaje, tipuri de implant, preturi – Original

Vreau o programare
implant dentar

Exista o multime de cauze care pot duce la pierderea unui dinte, iar un implant dentar ramane cea mai buna solutie pe termen lung pentru un zambet complet. Mai mult, implantul arata si functioneaza exact ca dintii tai naturali.

 

Deteriorarea dintilor

Dintii reprezinta structura care sufera deteriorari continuu, pe parcursul vietii. Motivele pentru un astfel de traseu sunt comune: apa prea calda sau prea rece, sucurile acide, fumatul, cafeaua etc. Putem sa analizam in pagini intregi aceste cauze ale colorarii dintilor, alterarii smaltului si a gingiilor. Nici macar nu ar fi nevoie sa includem situatiile de exceptie, cum ar fi loviturile bruste, care duc la ruperea dintilor. Implantul devine, in oricare dintre cazurile de mai sus, fara dubiu, o optiune pentru pacienti. Ar putea fi chiar o varianta preferata, in fata invechitelor proteze, daca pacientii ar fi informati.

 

In ce consta un implant dentar

O interventie de implant dentar inseamna inlocuirea protetica a unui dinte lipsa ori alterat. Implantul este format din coroana de culoare alba (partea vizibila), stalpul de legatura cu surubul si surubul cu rol de radacina.

Cele mai raspandite implanturi dentare sunt cele din titan, care se integreaza perfect in maxilar, datorita fenomenului de osteointegrare. Mai jos, vei regasi informatii exacte despre orice tip de interventie cu implant dentar Bucuresti sau din alt oras.

 

De ce sa alegeti un implant dentar?

1. Este cea mai buna solutie pentru termen mediu si lung

2. Indeplineste perfect atat functia estetica cat si cea functionala, precum un dinte natural

3. Lucrarile protetice ancorate pe implanturi dentare prezinta o stabilitate foarte buna si o rezistenta crescuta in timpi

4. Elimina inconvenientele purtarii unor proteze mobile

5. Arata si se simt precum dintii naturali

Preturi implant dentar

TipPret
Implant dentar premium4850 RON
Implant dentar3800 RON
Indepartare implant dentar800 RON
Descoperire implant250 RON

Vezi toate preturile aici.

 

Solutie de durata

Implanturile dentare sunt confortabile. Deoarece inlocuiesc dintii naturali si sunt personalizate, implanturile se adapteaza pana la faza in care nu vor mai fi simtite de catre purtatorii acestora. Implanturile sunt permanente si au rolul de a fuziona cu maxilarul.
Implantul dentar imbunatateste aspectul dintilor si dictia. Medicul stomatolog personalizeaza implanturile, astfel incat acestea vor imbunatati aspectul total al danturii. Din cauza ca implanturile sunt individuale si nu folosesc dinti naturali de legatura, implanturile nu altereaza sanatatea dentara, asa cum o fac puntile dentare. Dintii nu vor fi alterati, iar stabilitatea unui implant este crescuta.

 

Cat costa un implant dentar?

O controversa a pacientilor este legata de cat costa un implant . Aceasta interventie ramane cea din urma optiune, din cauza informatiilor eronate despre cost. Costul acestei optiuni reflecta materialul din care este construit surubul, personalizarea lucrarii in cel mai mic detaliu, productia implantului, dar si manopera stomatologului. Sistemul de plata in rate este raspandit deja in piata, insa interventia dentara cu implant este o investitie pe un termen de minim zece ani. In acest timp, nu va fi nevoie de modificari sau costuri de intretinere. Implantul dentar nu implica dureri iesite din comun. Majoritatea pacientilor au comparat disconfortul creat de interventie cu cel al unei extractii, ce poate fi tratat cu substante analgezice.

 

De ce sa alegeti Clinica Trident

1. Interventia este facuta doar de medici specializati

2. Facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu

3. Dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari

4. Ne-am adaptat tehnicile astfel incat pacientul sa resimta cat mai putina durere (la cele mai multe interventii, nu veti simti nimic)

5. Primiti garantie pe toate interventiile dentare

 
 

Tipuri de implanturi dentare

Expertii in implant dentar folosesc tehnologie de top. Pacientii primesc solutia cea mai buna pentru zambetul lor. Astazi, pe piata se afla o serie de producatori care realizeaza implanturi dentare, insa unii dintre ei s-au remarcat ca lideri mondiali. Clinica Trident a ales sa ofere calitate stilului de viata al pacientilor, datorita celor mai inovatoare tipuri de implanturi dentare:

1. Implant dentar Nobel – cu o experienta de peste 60 de ani de inovare continua, cu cele mai inalte standarde de calitate, implanturile dentare produse de Nobel Biocare asigura un zambet natural pentru intreaga viata;

2. Implant dentar MegaGen – ofera un rezultat exceptional pentru pacient: aspect estetic impecabil, functionalitate, siguranta, fiabilitate, durabilitate; implanturile avansate MegaGen sunt concepute astfel incat sa fie aplicat un tratament minim invaziv; suprafata implantului acoperita cu ioni de calciu determina o acomodare cu osul de doua ori mai rapida, organismul adopta implantul in mod natural pentru un maxim de confort al pacientului;

3. Implant dentar Straumann – reda pacientului sentimentul de incredere datorat dintilor puternici si sanatosi; timp de mai mult de sase decenii Straumann inoveaza, dezvolta, testeaza si perfectioneaza produse care raspund nevoilor pacientilor, contribuind la calitatea lor de viata;

4. Implant dentar MIS – in spatele acestor tipuri de implant dentar se afla oameni de stiinta si ingineri de clasa mondiala dedicati cercetarii si dezvoltarii continue a unor noi produse si tehnologii menite sa faca fata provocarilor din industrie; calitatea si inovatia sunt doua dintre valorile fundamentale ale producatorului mondial de implanturi dentare MIS, asadar si o alegere preferata a medicilor stomatologi din intreaga lume.

Medici specializati in Implant dentar. Avantaje, tipuri de implant, preturi – Original

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign