Coroane si plombe dentare

Vreau o programare

Obturatiile (plombele) dentare

Obturatiile dentare, denumite in limbaj popular plombe dentare, reprezinta de cele mai multe ori solutia terapeutilor. Plomba dentara poate fi simpla, realizata prin metoda clasica, din material composite sau cu metode digitale, folosind amprenta optica si materiale ceramice.

Simptomele cariilor

Ce se intampla atunci cand o carie care apare intr-un dinte, se dezvolta si ii afecteaza straturile pana cand ajunge la nerv? In acea etapa, incep sa apara simptomele, dureri din ce in ce mai intense si posibile infectii. Desi deja se afla intr-un stadiu avansat, caria poate fi tratata, pentru a nu duce la pierderea dintelui. Daca mai multe fete ale dintelui sunt afectate, atunci se folosesc incrustatii dentare (obturatii indirecte). O incrustatie dentara poate fi de 2 tipuri: inlay sau onlay. Daca medicul considera necesar, poate recomanda coroane dentare din zirconiu sau ceramica.

Avantaje Clinica Trident

  • interventia este facuta doar de medici specializati
  • facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu
  • dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • primiti garantie pe toate interventiile dentare

Cat costa o plomba sau o coroana dentara

Tip Pret
Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I 240 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. a II-a – compozit foto 300 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor de cls. a III-a 300 RON
Vezi toate preturile din Obturatii coronare

Inlay ceramica CAD-CAM 1100 RON

Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. a IV-a 310 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. a V-a 220 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor atipice complexe compozit foto 600 RON
Inlay CAD CAM 1100 RON

Vezi toate preturile aici.

In cazul in care caria a avansat foarte mult si vitalitatea dintelui a fost afectata, este necesara efectuarea tratamentului de canal. Reconstituirea finala datorata distructiei mai mari poate fi realizata printr-o obturatie (plomba) simpla, obturatii ceramice (inlay-uri), incrustatii dentare sau poate fi necesara, uneori acoperirea dintelui prin coroane dentare din ceramica sau zirconiu.

Daca dintele pacientului mai poate fi salvat, atunci stomatologul curata in profunzime caria, pana se ajunge la un tesut sanatos. Pretul pentru plomba dentara inseamna o investitie in functie de complexitatea interventiei, substantele folosite si dimensiunea materialului. De regula, tarifele si preturile sunt mici si competitive pentru rezolvarea acestor plombe.

Medici specializati in Coroane si plombe dentare

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Clinica Trident © 2021 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign