Coroane si plombe dentare

Vreau o programare

Obturatiile (plombele) dentare

Obturatiile dentare, denumite in limbaj popular plombe dentare, reprezinta de cele mai multe ori solutia terapeutilor. Plomba dentara poate fi simpla, realizata prin metoda clasica, din material composite sau cu metode digitale, folosind amprenta optica si materiale ceramice.

Simptomele cariilor

Ce se intampla atunci cand o carie care apare intr-un dinte, se dezvolta si ii afecteaza straturile pana cand ajunge la nerv? In acea etapa, incep sa apara simptomele, dureri din ce in ce mai intense si posibile infectii. Desi deja se afla intr-un stadiu avansat, caria poate fi tratata, pentru a nu duce la pierderea dintelui. Daca mai multe fete ale dintelui sunt afectate, atunci se folosesc incrustatii dentare (obturatii indirecte). O incrustatie dentara poate fi de 2 tipuri: inlay sau onlay. Daca medicul considera necesar, poate recomanda coroane dentare din zirconiu sau ceramica.

Avantaje Clinica Trident

  • interventia este facuta doar de medici specializati
  • facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu
  • dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • primiti garantie pe toate interventiile dentare

Cat costa o plomba sau o coroana dentara

Tip Pret
Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. I 280 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. a II-a – compozit foto 350 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor de cls. a III-a 350 RON
Vezi toate preturile din Obturatii coronare

 

Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. a IV-a 350 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor de Cls. a V-a 250 RON
Pregatirea si obturarea cavitatilor atipice complexe compozit foto 650 RON
Inlay CAD CAM 1500 RON

Vezi toate preturile aici.

In cazul in care caria a avansat foarte mult si vitalitatea dintelui a fost afectata, este necesara efectuarea tratamentului de canal. Reconstituirea finala datorata distructiei mai mari poate fi realizata printr-o obturatie (plomba) simpla, obturatii ceramice (inlay-uri), incrustatii dentare sau poate fi necesara, uneori acoperirea dintelui prin coroane dentare din ceramica sau zirconiu.

Daca dintele pacientului mai poate fi salvat, atunci stomatologul curata in profunzime caria, pana se ajunge la un tesut sanatos. Pretul pentru plomba dentara inseamna o investitie in functie de complexitatea interventiei, substantele folosite si dimensiunea materialului. De regula, tarifele si preturile sunt mici si competitive pentru rezolvarea acestor plombe.

Medici specializati in Coroane si plombe dentare

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog