Programează-te

Servicii speciale

Indiferent cu ce probleme stomatologice te confrunți, avem soluții de ultimă generație

Servicii speciale: Ghid Chirurgical

Servicii speciale inseamna tehnologie de ultima ora!
Combinarea tehnologiilor de ultima generatie computer tomograf CBCT si tehnologia CAD/CAM, ne da posibilitatea efectuarii de ghiduri chirurgicale.
Ghidul chirurgcal inseamna o vindecare mai rapida pentru pacient si reduce pana la jumatate durata medie a unei operatii de implant.
Va invitam sa apelati cu incredere la noile servicii oferite de centrul de radiologie din cadrul Clinicii Trident.

Servicii speciale de endodontie

Departamentul de endodontie al clinicii este acum format din 5 medici cu practica limitata in endodontie, specializati la cele mai importante cursuri nationale si internationale in domeniu , coordonati de Prof. Dr. Bogdan Dimitriu, seful catedrei de Endodontie din cadrul U.M.F Carol Davila Bucuresti.

CEREC

Tehnologia CEREC reprezinta varful de lance in domeniul proteticii si esteticii dentare. Realizata de specialistii de la Sirona (Siemens Dental – Germania), ofera inimitabila calitate germana pentru toate produsele finite obtinute cu ajutorul acestei tehnologii. Indiferent ca dorim o punte dentara, o coroana, o fateta, o incrustatie sau un pivot, precizia si viteza tehnologiei CAD/CAM de executie intrec orice alta tehnologie existenta.

CBCT

Introducerea imagisticii prin tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) in domeniul maxilo-facial a deschis orizonturi noi pentru utilizarea imagisticii tridimensionale (3D) ca instrument de diagnosticare si planificare a tratamentului pentru specialistii in ortodontie, parodontologie, implantologie, ORL si chirurgie orala – maxilo-faciala.

Laserul terapeutic : Sirolaser

Astazi, tehnologia laser inovativa se bucura de o reputatie excelenta printre pacienti. Din acest motiv, tratamentul cu laser este menit sa devina si mai importat in viitor. Avantajele vorbesc de la sine. Indiferent ca vorbim de tratamente endodontice, de parodontologie, implantologie sau chirurgie: cu laserul terapeutic se poate aborda profesional orice procedura.

Vreau o programare

Servicii