Vreau o programare

Teama de dentist

Teama de dentist este una din cele mai frecvente frici irationale.

De ce ne este teama de dentist?

M-am temut de dentist foarte mult timp. Cum stau lucrurile astazi?
Tehnicile dentare s-au imbunatatit foarte mult in ultimii ani, asa ca tratamentul dentar modern poate fi complet lipsit de durere. Cu toate acestea, oamenii inca se tem de dentist. Daca nu ati mai fost demult la dentist, veti putea constata ca lucrurile s-au imbunatatit de la ultima dumneavoastra vizita. Puteti fi relaxati, deoarece procedurile dentare si cele de securitate sunt mult mai bune, iar echipamentele sunt actualizate.
Vestea buna este ca tot mai multi dentisti inteleg temerile pacientilor, si, printr-o combinatie de amabilitate si delicatete pot face multe pentru a transforma tratamentul dentar intr-un fapt de viata, normal si acceptabil.

Intrebari frecvente la dentist

Teama de dentist. Ce se va intampla la prima intalnire cu dentistul?
Prima intalnire cu dentistul va trebui sa fie o consultatie. Priviti-o ca pe un prilej de a va cunoaste dentistul, receptionerul si asistenta. Receptionerul va este de ajutor, va intampina calduros? Dentistul se arata interesat de problema dumneavoastra? Asistenta este amabila si intelegatoare? Daca va place ceea ce vedeti si auziti, veti dori sa stabiliti o alta intalnire pentru un scurt tratament cu igienistul. Impuneti ritmul pe care il doriti si nu admiteti sa fiti presat(a) de lucrurile care va nemultumesc.

Dar sedarea?
Pacientilor care simt ca au nevoie de un ajutor suplimentar li se pot administra medicamente sedative, acestea fiind de obicei sedative intravenoase sau IV. Acestea va pot face sa va simtiti somnolent(a) si foarte relaxat(a). Tratamentul cu un asemenea tip de sedative are efecte pozitive, in special in cazul interventiilor de lunga durata, intrucat desi sunteti treaz, sunteti foarte relaxat.

Voi fi constient in timpul sedarii?
Dentistul va poate vorbi, insa timpul va trece mai rapid si, de obicei, nici nu veti simti ca interventia are loc. Intrucat efectul sedativului trece in cateva ore, ar trebui sa aveti pe cineva care sa va poarte de grija dupa ce ati parasit cabinetul stomatologic.

Pot beneficia de inhalosedare?
Inhalosedarea sau “Analgezicul relativ” este un amestec ce contine 25% oxid azotos (nitrous oxide), 25% oxigen si 50% aer. Aceasta mixtura se inspira pe cate o nara si este usor controlata de catre stomatolog. Dumneavoastra ramaneti treaz, insa nu sunteti deranjat de catre tratament sau de catre zgomotele de fundal. Timpul de recuperare este rapid. Amestecul gazos paraseste trupul dupa doar una, doua inspiratii adanci de oxigen.

Pot fi adormit pe durata tratamentului?
Anestezicele generale sunt astazi accesibile pentru tratamentul de rutina. Atunci cand este necesara o anestezie generala, pacientii sunt trimisi la spitale sau la clinici de specialitate unde echipamentele adecvate sunt disponibile.

Va asteptam la clinica Trident!

Last Updated on 24 octombrie 2019

Vezi oferta noastra medicala pentru
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog