Programează-te

Trident Diminutiv – Stomatologie pentru copii în București 

Personal medical dedicat, specializat in tratarea copiilor

Stomatologia pentru copii necesită o abordare specială, de la pregătirea medicilor care vin în contact cu cei mai mici dintre pacienți, la tehnicile, aparatura și materialele folosite. Trident Diminutiv a fost creat luând în calcul toate aspectele care pot transforma o vizită la cabinetul de stomatologie pentru copii dintr-o sursă de stres într-o plăcere. 

Stomatologie pentru copii în mediu prietenos 

Centrul de stomatologie pentru copii Trident Diminutiv, departament special în cadrul Clinicilor Trident București, a luat naștere, în 2014, ca urmare a dorinței de a le oferi servicii complete pacienților noștri, indiferent de vârstă.  

Personal medical dedicat, specializat în tratarea pacientului de pedodonție, tehnici și materiale netraumatizante, un mediu primitor sunt doar câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe cei mici în cabinetele de stomatologie copii Trident Diminutiv. 

Aici, juniorii se vor simți speciali și vor fi tratați special, încă de la prima vizită. Stomatologia pentru copii va fi o joacă pentru ei, dar o treabă serioasă pentru noi. Sănătatea dinților celor mici este dezideratul nostru. 

Toate tratamentele de stomatologie copii, într-un singur loc 

Copiii cu grad crescut de anxietate, cu afectare dentară avansată sau cu alte probleme de sănătate sunt de multe ori refuzați în cabinetele de stomatologie pentru copii. Nu și la noi. Tratăm orice problemă, simplă ori complicată, cu același profesionalism și cu toată răbdarea și înțelegerea pe care le presupun lucrul cu un copil care simte frică în fața medicului dentist. 

La clinica de stomatologie copii Trident Diminutiv am construit o echipa multidisciplinară, pentru a putea oferi oricărui copil acces la tratamente dentare. Nu vei avea surpriza neplăcută de a intra în cabinet doar pentru a primi, la finalul consultației, o trimitere către un specialist. Departamentul de stomatologie pentru copii Trident reuneste o echipa de medici stomatologi cu studii specializate, o experiență vastă și participări la cursuri și evenimente internaționale. Împreună, ei pot asigura orice tratament ori intervenție necesară celui mic. 

stomatologie copii, la Trident Diminutiv tratamentele nu dor , infografic | Clinicile Trident

Servicii de prevenție și tratament 

La Trident Diminutiv, specialiștii în stomatologie copii se ocupă cu tot ce ține de prevenția și tratarea problemelor dentare ale celor mici. Iată ce servicii de stomatologie copii puteți accesa la noi: 

– sigilare dentară, pentru prevenirea cariilor;  
– fluorizare, pentru întărirea smalțului dentar; 
– manoperă profilactică complexă – periaj profesional, detartraj, utilizarea airflow-ului și fluorizare; 
– tratamentul cariilor; 
– tratament endodontic; 
– extracția dinților de lapte; 
– coroane dentare; 
– aparate dentare. 

Toate procedurile de stomatologie pentru copii sunt lipsite de durere. Stomatologii Trident Diminutiv folosesc sedarea pentru ca tratamentele micilor pacienți să fie netraumatizante. 

Servicii de inhalosedare și sedare profundă 

Nu doar pregătirea specială a medicilor noștri de la departamentul de stomatologie copii ajută la scăderea anxietății celor mici când vine vorba de tratamente, ci și tipurile de sedare pe care le folosim la Trident Diminutiv. 

Inhalosedarea este cea mai bună alegere când vine vorba despre proceduri de stomatologie pentru copiii care se tem de dentist, pentru că, sub influența gazului ilariant, cei mici se relaxează, scapă de frica de medic și devin cooperanți. 

Sedarea profundă este recomandată de specialiștii în stomatologie copii în cazul minorilor care au un grad crescut de teamă de dentist, sunt necooperanți, au o afectare dentară  avansată, probleme de sănătate sau nevoi speciale. 

La Trident Diminutiv, departamentul de stomatologie copii din cadrul Clinicilor Trident, ambele proceduri sunt efectuate de medici stomatologi specializați în aceste tehnici de sedare la copii. 

Grija pentru cei mici caracterizează făuritorii de bucurie de la cabinetul de stomatologie copii Trident Diminutiv. Programează cu toată încrederea o consultație pentru juniorul tău.