Clinica de stomatologie pentru copii

Vreau o programare

Bine ati pasit in universul Trident Diminutiv! Stomatologie copii Bucuresti

Trident Diminutiv, departamentul de stomatologie copii Bucuresti a clinicii Trident, a luat nastere in anul 2014 ca urmare a dorintei noastre de a oferi un serviciu complet pacientilor nostri, indiferent de varsta. Personal medical dedicat, specializat in tratarea pacientului pedodontic, tehnici si materiale atraumatice, un mediu primitor sunt doar cateva dintre surprizele cu care ii asteptam pe micii pacienti in cadrul clinicii noastre.

Credem cu tarie ca un zambet sanatos ar trebui sa inceapa din copilarie si sa dureze o viata!

Sanatatea orala si aspectul dintilor reflecta profesionalismul stomatologului pediatru. Fiecare pacient inseamna o carte de vizita a unei clinici. La multumirea pacientului contribuie nu doar lucrarile atent facute si tratamentul nedureros, dar si posibilitatea de a nu impovara pacientul cu eforturi inutile, pe cat de mult este posibil.

O afectiune poate fi tratata la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma intr-o trimitere catre un specialist. De aceea, este important ca medicii specializati in diferite sub-ramuri ale stomatologiei sa se afle intr-un singur loc. Departamentul de stomatologie pentru copii Trident reuneste o echipa de 20 de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale.

Echipa noastra este formata din specialisti de inalta tinuta din toate domeniile

Vreau o programare
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign