Sigilarea dintilor la copii

Vreau o programare

Ce este sigilarea dintilor?

Sigilarea dintilor este un proces preventiv in fata pericolului cariilor, care este aplicat in mod special copiilor. Prin aceasta procedura, dintii posteriori sunt acoperiti cu composite fluide care,vor proteja dintii de atacul carios. Stratul lucreaza ca un scut protector. Procesul prin care are loc sigilarea dintilor este unul de scurta durata si nedureros. Stomatologul aplica stratul protector pe fiecare dinte in cateva minute, dupa ce dintele este curatat, igienizat corespunzator si, apoi, uscat. Stratul protector se aplica pe suprafata dintilor de mestecare, acolo unde se regasesc cele mai multe dintre fisuri.

Preventie pe termen lung

Dintii in dezvoltare contin denivelari si mici crapaturi, care ii expun la actiunea bacteriilor ce produc caria dentara. Datorita faptului ca sunt in crestere si ca sunt expusi unei cantitati mari din zahar, pacientii cu varste intre 6 si 14 ani sunt cei carora li se recomanda, in mod special, interventia. Sigilarea dintilor la copii poate avea loc imediat ce dintii permanenti s-au dezvoltat si, astfel, ii vor proteja inca de la inceput. Practic, aceasta operatiune va fi una de preventie pe termen lung, si nu de tratament.

De ce sa alegeti sigilarea dintilor?

  • Asigura protectie impotriva atacului bacteriilor asupra dintilor copiilor
  • Elimina durerile determinate de existenta cariilor
  • Impreuna cu o igena adecvata reprezinta o metoda extrem de eficienta de prevenire a aparitiei cariilor pe molari si premolari
  • Este recomanda de Organizatia Mondiala a Sanatatii

sigilarea dintilor la copii

Preturi sigilarea dintilor

Tip Pret
Sigilare dinte permanent 270 RON
Sigilare dinte temporar 230 RON

Vezi toate preturile aici.

Sigilarea dintilor reprezinta o investitie

Sigilarea dintilor este o ramura a pedodontiei care are, deja, o vechime de circa 40 de ani pe piata. Succesul acestei interventii este garantat de faptul ca, in timp, si adolescentii au inceput sa apeleze la sigilarea dintilor, pentru a evita potentiale probleme. Dupa sigilare, dintii trebuie in continuare ingrijiti, spalati corespunzator si protejati. Pretul pentru sigilarea dintilor inseamna o investitie pentru mai multi ani, chiar si un deceniu.

Sanatate prelungita

Stratul de sigilare a dintilor este vizibil doar de aproape, la consultatia stomatologului. Acesta poate fi transparent, alb sau usor nuantat, pentru a completa imaginea de ansamblu a dintilor. In timp ce cariile afecteaza dintii, atunci cand ei sunt sigilati, sanatatea le este prelungita.

De ce Clinica Trident

  • Interventia este facuta de medici specializati
  • Dispunem de cele mai noi tehnologii si dotari
  • Primiti garantie pe toate interventiile dentare
  • Facem aceasta interventie dupa ultimele standarde in domeniu

Medici specializati in Sigilarea dintilor la copii

Ce interventii mai puteti face la clinica noastra

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog