Vreau o programare

Afla ce tip de albire ti se potriveste!

 Cauti o metoda rapida si non-invaziva pentru a-ti infrumuseta zambetul? Albirea dentara ar putea fi raspunul!

Ofertele de tratament sunt variate si sunt concepute special pentru a satisfice nevoile fiecarei persoane in functie de temperament, timp, buget si confort. Oricine beneficiaza de tratament se va bucura de o crestere moderata sau chiar spectaculoasa  a luminozitatii propriei danturi.

 

shutterstock_73100872

Dintii pot fi afectati de doua tipuri de coloratii: intrinseci si extrinseci.

Petele intrinseci se formeaza in interiorul dintelui si sunt rezultatul traumatismelor suferite la nivel dentar, imbatranirii fiziologice, expunerii in perioada de dezvoltare a mugurelui dentar la antibiotice din categoria tetraciclinelor sau ingerarii in cantitati excesive a mineralelor pe baza de fluor.  Aceste tipuri de pete pot fi tratate mai mult sau mai putin prin tratamentul clasic de albire dentara. Daca petele sunt prea rezistente pentru a fi corectate prin albire se poate recurge la o alta metoda de tratament: fatetarea suprafetelor afectate.

Petele extrinseci apar pe suprafata externa a dintilor ca urmare a expunerii lor la diferite substante colorate, regasite in: tutun, alimente si bauturi.  Petele superficiale vor fi usor indepartate prin periajul dentar riguros si cu ajutorul tratamentelor de igienizare profilactica profesionala. Pentru indepartarea petelor care au penetrat smaltul superficial se va recurge la tratamentul de albire dentara.

 Tratamentul poate fi de doua feluri:

 

  • Albirea in cabinetul dentar

Realizeaza o schimbare  semnificativa a nuantei dintilor intr-o perioada relativ scurta de timp. Prevede un protocol riguros de utilizare a unei concentratii mari de gel peroxid aplicat pe arcadele dentare de catre medicul dentist. Acesta va avea in vedere protejarea gingiilor. Peroxidul se va lasa sa actionze in reprize de 15-20 de minute pana la maxim o ora si va fi potentat cu ajutorul luminii polarizate sau a laserului.

  • Albirea la domiciliu cu ajutorul gutierelor

Implica o vizita in cabinetul dentar pentru amprentarea arcadelor dentare si realizarea gutierelor dentare personificate. Si aceasta metoda utilizeaza  peroxid, dar in concentratie mult mai mica. Gutierele vor fi purtate timp de cateva ore, pentru mai multe zile consecutive, pana la obtinerea rezultatului dorit.

Ce se poate intampla dupa tratament?

Ar putea sa apara sensibilitatea dentara. Pentru a combate acest disconfort se vor utiliza paste de dinti bogate in fluor.

Pentru mentinerea nuantei obtinute se vor evita pe cat posibil fumatul, substantele colorante atat din alimentatie cat si din bauturile colorate (cafea, cola, vin etc).

Doctor Cristina Salgau - medic dentist la Clinica Trident in Bucuresti

 

 

 

Dr. Cristiana Adina Shalgau

Medic Stomatolog Clinica Trident

Suna pentru o programare: 031 005 0921

 

 

 

Last Updated on 30 mai 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog