Programează-te

4 secrete pentru un zambet frumos in fotografii

4 secrete pentru un zambet frumos si natural

Tehnica ”say cheese”, pe care americanii obisnuiesc sa o foloseasca atunci cand se fotografiaza, aparent, nu este chiar indragita si de romani, intrucat nu le aduce cel mai frumos si natural zambet, la rostirea cuvintelor. Expresia faciala, mimica fetei si zambetul trebuie sa fie cat mai joviale, astfel incat cel din urma sa nu fie unul fortat ci cat mai natural.

De ce crezi ca dantura este cea mai importanta intr-o fotografie si care crezi ca sunt cele mai importante aspecte pentru un zambet reusit? Iata cateva secrete care te ajuta sa descoperi cele mai reusite cadre cu zambetul tau.

Ingrijeste-ti aspectul dintilor

Aspectul cel mai important dintr-o fotografie este culoarea zambetului. Intr-adevar, sunt cateva aplicatii si tool-uri online care iti ofera posibilitatea sa ajustezi culoarea naturala a dintilor, chiar cu cateva nuante. Oricat de bune si de precise sunt aceste programe si oricat de multa rabdare ai sa faci acest proces migalos, rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor. Sfatul nostru, inainte sa incepi o sedinta foto profesionala, este sa apelezi la o albire de dinti profesionala facuta intr-un cabinet stomatologic. Albirea dintilor este o procedura stomatologica care se face cu ajutorul laserului sau a luminii polarizate, procedura care are efect imediat si cu rezultate pana la 8 nuante.

Scapa de problemele dentare

Sunt foarte multe persoane care nu zambesc in fata camerei, si nu pentru ca zambetul lor nu este frumos, ci pentru ca se simt jenati de mici probleme dentare, precum cariile, tartrul dentar, strungareata, dinti lipsa si lista poate continua. Recomandarea noastra nu este sa ascunzi imperfectiunile, ci sa tratezi problemele si, ulterior, sa poti zambi cu toti dintii in fata camerei. Eliminarea tartrului, punerea unor fatete dentare, rezolvarea cariilor dentare sunt doar cateva dintre solutiile pe care vi le propunem.

Foloseste un aparat foto profesional

Bineinteles, fotografia de portret reusita nu consta doar intr-un zambet perfect, fara cusur, ci si in calitatea aparatului de fotografiat. Daca nu ai o camera profesionala, este foarte probabil ca zambetul sa nu fie redat la calitatea acestuia. Opteaza pentru o camera foto performanta care focalizeaza momentul cand zambetul tau este natural si perfect si care incadreaza perfect fata.

Cauta lumina potrivita

Indiferent ca este vorba despre un selfie realizat cu un telefon mobil performant sau despre o fotografie de portret realizata de un aparat foto profesional, elementul cel mai important care distorsioneaza fotografia este lumina. Noi spunem sa optezi pentru o lumina naturala, care sa reflecte calitatea zambetului tau si care sa infrumuseteze fotografia cu razele palide ale soarelui cald.

Zambeste cu incredere in fata camerei si bucura-te de fotografii reusite, perfecte nu doar pentru albumele foto ci si pentru colectia ta de momente, de clipe fericite.

In fond, despre asta este viata, nu-i asa?