Vreau o programare

Pulpita acuta

Ce este pulpita acuta?

Pulpita acuta este o inflamatie a pulpei dentare („nervului”) ce apare, de cele mai multe ori, ca urmare a progresiei cariei dentare.

Pulpita acuta este insotita de durere intensa – unul din motivele prezentarii pacientului in cabinetul de medicina dentara. Tratamentul corect poate elimina durerea in timp util si poate conserva dintele afectat.

Acesta este tratamentul endodontic sau „tratamentul de canal” – specialistul endodont va diagnostica fazele pulpitei si va trata corect acest tip de afectiune dentara.
Intreaga procedura se desfasoara in prezenta unui anestezic local, care elimina durerea anterioara si asigura confortul pacientului pe perioada tratamentului.

Pulpita cronica este insotita sau nu de durere slaba, uneori insesizabila. Consultul de specialitate, periodic, este important si poate surprinde situatii care au evoluat in lipsa durerii si pot afecta sanatatea dentara.

Ce se poate intampla cu o pulpita acuta netratata?

In lipsa tratamentului, inflamatia se extinde, poate induce necroza pulpei dentare („nervului”) si se poate complica cu inflamatia sau chiar infectia tesutului de suport al dintelui la nivelul osului maxilar.

Durerea, indiferent daca este mai putin intensa, sau foarte puternica, precum si prezenta unei simple carii dentare, sunt motive pentru un consult in clinica Trident, unde echipa de specialisti va poate oferi informatii precise si tratamente de calitate.

Last Updated on 10 mai 2017

Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Pulpita acuta

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog