Vreau o programare

5 motive pentru care sa nu amani controlul stomatologic

spalat pe dinti

Medicii stomatologi recomanda un control periodic chiar si atunci cand nu avem dureri.

Aceasta recomandare ar trebui sa intre pe agenda oricarei familii, indiferent de varsta membrilor acesteia. Chiar si copiii trebuie sa faca o vizita periodica la dentist. Iata cinci motive pentru care nu trebuie sa amanati controlul stomatologic:

  1. Este mai usor sa previi decat sa tratezi. Chiar si cand nu simti niciun discomfort, este posibil sa existe o problema. O carie incipienta este nedureroasa, insa ireversibila. Prin urmare, orice amanare a tratamentului poate duce la interventii mai dureroase, mai costisitoare
  2. Stomatologul identifica probleme pe care noi nu le sesizam. Probleme de masticatie, de asezare a danturii, de spatialitate a dintilor – sunt doar cateva dintre cele pe care un specialist le poate observa la un simplu control. De asemenea, medicul stomatolog poate identifica si probleme mai grave, precum afectiuni tumorale.
  3. Eliminarea tartrului este de asemenea importanta pentru igiena si sanatatea cavitatii bucale. Un periaj profesional, un detartraj sunt operatiuni simple si care nu necesita mult timp, care insa sunt esentiale si trebuie efectuate periodic.
  4. Familiarizarea cu medicul stomatolog este importanta si pentru copii. Acestia se obisnuiesc cu instrumentarul, cu cabinetul, cu personalul medical si vor avea o educatie sanatoasa. De asemenea, vor invata sa se perieze corect, lucru esential pentru a avea o dantura sanatoasa.
  5. Medicul stomatolog poate interveni in cazul problemelor copiilor sesizand orice problema, chiar daca acestia nu pot sau nu stiu sa o semnaleze. Dupa cum spuneam la inceput, este mai usor sa previi decat sa tratezi, iar in cazul celor mai mici pacienti acest lucru are o importanta chiar mai mare. Montarea aparatelor dentare este, de exemplu, recomandata sa se faca imediat ce a fost identificata problema, evitandu-se astfel si alte efecte negative provocate de aranjamentul necorespunzator al danturii.

Tu cand ai programat urmatorul consult stomatologic?

Suna acum pentru o programare:0377 101 416

dr-andreea-nitu-medic-specialist-chirurgie-si-implantologie-orala

 

 

 

Dr. Andreea Nitu

Medic specialist chirurgie dento-alveolara

Centrul de stomatologie Trident

Last Updated on 3 septembrie 2020

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog