Programează-te

Investiţie de 2 milioane de euro în sănătatea românilor

Bucureşti, Mai 2016

Începând din această lună, medicii TRIDENT îşi aşteaptă pacienţii într-un sediu nou, modern, unde specialiştii se remarcă prin profesionalism şi servicii de calitate excepţională. Clinica TRIDENT este primul centru de stomatologie din România care abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. În plus, cabinetele individuale ale medicilor beneficiază de un sistem informatic centralizat ce permite comunicarea în timp real a situaţiei clinice a pacienţilor. Timpii de aşteptare sunt astfel reduşi la minimum, iar fiecare etapă de tratament este eficientizată.

“Noua clinică înseamnă o investiţie financiară de aproximativ 2 milioane de euro. Suntem ghidaţi de profesionalism şi ne dorim pentru pacienţii noştri un loc de calitate şi cei mai buni medici, atât la nivel profesional, cât şi uman”, a declarat Dr. Florin Lăzărescu, director asociat Trident.

Noul sediu se află pe str. Louis Pasteur nr. 1a, sector 5 (zona Cotroceni) şi cuprinde 9 cabinete, dintre care un bloc operator și o zonă dedicată exclusiv copiilor. Blocul operator are două săli de operație complet echipate, similar sălilor de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre şi post operator şi sistem de ventilaţie controlată, făcând astfel posibile inclusiv intervenţiile ce necesită anestezie generală. În aceste condiţii, specialiştii în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială pot oferi pacienţilor cele mai sigure şi performante servicii, de la simple tratamente de întreţinere până la intervenţii chirugicale complexe sau implanturi. De asemenea, în cadrul clinicii există un aparat de radiodiagnostic complex, eliminând astfel necesitatea deplasării la un cabinet de specialitate pentru efectuarea radiografiilor.

“Cu bucurie vă anuntam ca nu doar ne-am mutat într-o clădire nouă şi spectaculoasă, proiectată şi construită de la zero, ci am devenit primul centru de excelenţă în domeniu din România care înglobează cea mai mare şi mai avansată clinică stomatologică din Bucureşti şi Societatea de Stomatologie Estetică din România, entitate academică şi profesională care urmăreşte cultivarea înaltelor standarde în domeniu”, a mai declarat Dr. Florin Lăzărescu, director asociat Trident.

Pentru a asigura confortul pacienţilor şi în afara sălilor de tratament, clinica beneficiază de o parcare proprie, subterană. În plus, noul sediu al Clinicii TRIDENT este singurul spaţiu din Bucureşti construit cu funcţionalitate clinică medicală, respectând toate normele de protecţie pentru pacient în caz de incendiu, curtemur sau alte pericole.

Despre TRIDENT

Clinica TRIDENT are o vechime de 12 ani, pe piata serviciilor de profil. Până acum au fost trataţi de echipa TRIDENT peste 13.300 de pacienţi. Serviciile de stomatologie disponibile în cadrul clinicii includ implantologie, chirurgie oro-maxilo-facială, cosmetică dentară, endodonţie, pedodonţie şi multe altele. Mai multe detalii, pe www.clinicatrident.ro.

Despre SSER

Societatea de Stomatologie Estetică din România este prima asociaţie profesională din România dedicată promovării principiilor moderne ale stomatologiei estetice. SSER este prezentă în 5 centre de medicină dentară din ţară : Cluj-Napoca, Iaşi , Timişoara, Galati şi Braşov şi este afiliată la cele mai importante societăţi ştiintifice de profil: IFED – International Federation of Esthetic Dentistry, ESCD – European Society of Esthetic Dentistry, SOP – Societe Odontologique de Paris. Mai multe detalii, pe www.sser.ro