Vreau o programare

Investiţie de 2 milioane de euro în sănătatea românilor

IMG_0460

 

 

  • Clinica TRIDENT s-a mutat într-un sediu nou, unde condiţiile de tratament sunt similare celor din spitalele de specialitate occidentale

Bucureşti, Mai 2016

Începând din această lună, medicii TRIDENT îşi aşteaptă pacienţii într-un sediu nou, modern, unde specialiştii se remarcă prin profesionalism şi servicii de calitate excepţională. Clinica TRIDENT este primul centru de stomatologie din România care abordează soluţia modernă de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. În plus, cabinetele individuale ale medicilor beneficiază de un sistem informatic centralizat ce permite comunicarea în timp real a situaţiei clinice a pacienţilor. Timpii de aşteptare sunt astfel reduşi la minimum, iar fiecare etapă de tratament este eficientizată.

“Noua clinică înseamnă o investiţie financiară de aproximativ 2 milioane de euro. Suntem ghidaţi de profesionalism şi ne dorim pentru pacienţii noştri un loc de calitate şi cei mai buni medici, atât la nivel profesional, cât şi uman”, a declarat Dr. Florin Lăzărescu, director asociat Trident.

Noul sediu se află pe str. Louis Pasteur nr. 1a, sector 5 (zona Cotroceni) şi cuprinde 9 cabinete, dintre care un bloc operator și o zonă dedicată exclusiv copiilor. Blocul operator are două săli de operație complet echipate, similar sălilor de chirurgie dintr-un spital, cu salon pre şi post operator şi sistem de ventilaţie controlată, făcând astfel posibile inclusiv intervenţiile ce necesită anestezie generală. În aceste condiţii, specialiştii în implantologie și chirurgie oro-maxilo-facială pot oferi pacienţilor cele mai sigure şi performante servicii, de la simple tratamente de întreţinere până la intervenţii chirugicale complexe sau implanturi. De asemenea, în cadrul clinicii există un aparat de radiodiagnostic complex, eliminând astfel necesitatea deplasării la un cabinet de specialitate pentru efectuarea radiografiilor.

“Cu bucurie vă anuntam ca nu doar ne-am mutat într-o clădire nouă şi spectaculoasă, proiectată şi construită de la zero, ci am devenit primul centru de excelenţă în domeniu din România care înglobează cea mai mare şi mai avansată clinică stomatologică din Bucureşti şi Societatea de Stomatologie Estetică din România, entitate academică şi profesională care urmăreşte cultivarea înaltelor standarde în domeniu”, a mai declarat Dr. Florin Lăzărescu, director asociat Trident.

Pentru a asigura confortul pacienţilor şi în afara sălilor de tratament, clinica beneficiază de o parcare proprie, subterană. În plus, noul sediu al Clinicii TRIDENT este singurul spaţiu din Bucureşti construit cu funcţionalitate clinică medicală, respectând toate normele de protecţie pentru pacient în caz de incendiu, curtemur sau alte pericole.

Despre TRIDENT

Clinica TRIDENT are o vechime de 12 ani, pe piata serviciilor de profil. Până acum au fost trataţi de echipa TRIDENT peste 13.300 de pacienţi. Serviciile de stomatologie disponibile în cadrul clinicii includ implantologie, chirurgie oro-maxilo-facială, cosmetică dentară, endodonţie, pedodonţie şi multe altele. Mai multe detalii, pe www.clinicatrident.ro.

Despre SSER

Societatea de Stomatologie Estetică din România este prima asociaţie profesională din România dedicată promovării principiilor moderne ale stomatologiei estetice. SSER este prezentă în 5 centre de medicină dentară din ţară : Cluj-Napoca, Iaşi , Timişoara, Galati şi Braşov şi este afiliată la cele mai importante societăţi ştiintifice de profil: IFED – International Federation of Esthetic Dentistry, ESCD – European Society of Esthetic Dentistry, SOP – Societe Odontologique de Paris. Mai multe detalii, pe www.sser.ro

Last Updated on 18 mai 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog