Programează-te

Adela Popescu: Povestea pe care nu o stii de la TV

adela popescu

O vedem la televizor cu zambet perfect, simpatica si foarte sigura pe ea. Dar, si Adela Popescu, la fel ca multi dintre noi, a avut probleme cu banii, cu dintii si s-a temut ani de zile de stomatolog. Cu timpul le-a rezolvat pe toate. Pe baza recomandarilor a gasit locul in care, nu doar ca-si poate rezolva problemele stomatologice, dar are incredere sa-si aduca si familia.

„Eu sunt un copil care a fost foarte chinuit, am avut mari probleme cu dantura”

Problemele stomatologice din copilarie au invatat-o pe Adela Popescu despre importanta alegerii medicului potrivit.

Dupa ani intregi de experiente neplacute in cabinetele stomatologice, Adela a ajuns la concluzia ca medicul dentist ti-l alegi doar dupa ce ai cantarit foarte bine decizia. 

„Inainte sa vin la dr. Florin Lazarescu si la Clinica Trident, am vorbit cu foarte multi oameni care erau pacienti aici. Si prin foarte multe recomandari, am ajuns la concluzia ca acesta trebuie sa fie inceputul unei frumoase prietenii” – Adela Popescu, realizator TV

„Copilul meu a facut primul control dentar la Clinica Trident”

Asociatia Americana de Stomatologie Pediatrica recomanda ca prima vizita la dentist a celui mic sa aiba loc in jurul varstei de 1 an sau la maxim 6 luni de la eruptia primului dinte.

La noi, tratamentul stomatologic este fără lacrimi și fără durere.

Pentru cei mici, prima experienta la medicul stomatolog este extrem de importanta, deoarece ii poate modela perceptia cu privire la sanatatea orala pentru restul vietii.

La clinica Trident, consultul stomatologic este gandit cu scopul de a oferi copiilor o experienta placuta; de la locul de joacă din lobby, la cabinetul medical dedicat si la medicii specializati pe tratarea copiilor. 

„Aici exista medici specializati pe copii, ecrane unde ruleaza desene animate, medici care stiu cum sa puna problema in asa fel incat el sa nu simta ca e agresat.

Mi-am dorit foarte mult sa-l aduc devreme pentru a se obisnui cu acest control de rutina pentru ca atunci cand, Doamne fereste, vor fi probleme, sa nu se sperie” – Adela Popescu

„Sunt mandra ca mi-am convins parintii sa vina la Trident”

Uneori, adultii sunt chiar mai reticenti decat cei mici cand vine vorba despre mersul la dentist. Multi dintre noi inca au in minte cabinetele stomatologice de acum 10-20 de ani.

Tocmai din acest motiv, am construit Clinica Trident in jurul experientei pacientului.

Am fost foarte mandra de mine ca i-am convins sa vina aici!

Pentru ei e important sa nu-i doara, sa arate totul foarte frumos, sa nu miroasa a spital…”

– Adela Popescu