Vreau o programare

Amalia Enache – Zambetul perfect de la stiri

Este cotata ca una dintre cele mai distinse prezente de pe micul ecran. Asta include si dantura impecabila. Dar, la fel ca si munca la Știri, zambetul perfect inseamna multa disciplina. Iar Amalia Enache e un pacient disciplinat.

Jurnalistul Amalia Enache nu se teme de dentist. Nu are povesti traumatizante din copilarie de pe scaunul stomatologic, dar stie ce inseamna sa te trezesti, practic peste noapte, cu diverse probleme ale maselelor. Extractiile facute fara justificare in adolescenta au lasat-o fara doua masele si de aceea a fost nevoita sa le gaseasca rapid… inlocuitor.

„Cumva, parea o fandoseala, dar nu e o fandoseala pentru ca e vorba despre felul in care musti, in care zambesti, in care vorbesti. Și e important pentru mine sa am o dantura bine aliniata!”  – Amalia Enache, jurnalist.

Pentru interventiile complexe de care a avut nevoie la stomatolog, Amalia Enache a ajuns sa aprecieze pe langa priceperea si calmul medicului, comunicarea deschisa cu acesta, si aparatura de ultima genereatie din cadrul Clinicii Trident, care ajuta nu doar ca orice interventie sa fie mai usor de suportat pentru pacient, dar si ca rezultatele sa fie mult mai bune. Pentru orice zambet pe care il gasesti perfect, in spate se ascund ore bune de tratament.

„Diferentele intre cum era in adolescenta mea la dentist si ce avem aici, la Trident, sunt cum era inainte sa fi mers omul pe Luna si cum e acum, cand se pregateste sa faca excursii pe Marte”

Amalia Enache a fost extrem de multumita ca in Clinica Trident, tratamentele stomatologice pentru copii sunt facute ca un joc, astfel incat cei mici sa nu fie deloc tematori, sa vina cu placere in cabinetul stomatologic atunci cand e nevoie, pentru ca la maturitate sa aiba zambetul perfect. Dar, pentru ca dupa sarcina si alaptare s-a trezit cu probleme cu care nu se mai confruntase niciodata, Amalia Enache s-a transformat din mama de pacient, in pacient. 

„Unde gasesc un cabinet stomatologic PERFECT pentru un copil atat de mic?

Asa am aflat de Trident”

Amalia Enache e pacient Trident de aproape 2 ani. Este un pacient cu probleme atipice, care au necesitat interventii complexe, care nu doar sa rezolve problemele medicale ale danturii sale, dar care sa asigure si un rezultat estetic impecabil. 

„Sunt un pacient atipic si vin la Trident pentru ca aici gasesc solutii pentru problemele mele pe care nu le-as fi gasit in alta parte. Spre exemplu, exista aici aparatura care mie mi se pare fascinanta. Am facut mai multe tratamente cu laser, care m-au scapat de durerile de la un dinte aparent perfect sanatos. O imprimanta 3D, 4 D… 100 D, nici nu stiu m-a ajutat pe mine si pe dentist sa nu ne mai batem capul cu forma si culoarea dintelui care trebuia implantat. Rezultatul e perfect” – Amalia Enache, jurnalist

De ce sa alegi Clinica Trident?

Singura clinica din Europa Centrala si de Est in top 10 cele mai frumoase clinici stomatologice din lume (Sirona)

Linie de sterilizare unica in Romania

Singurul bloc operator la standarde de spital, din Bucuresti

Fara zgomot si miros de dentist

Urgente stomatologice

Parcare & alimentare electrica

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari!

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Clinica Trident © 2020 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign