Programează-te

Andrei Iacob: Imi place sa creez liniste si buna dispozitie

„Imi place sa creez liniste, buna dispozitie si confort pentru pacientii si colegii mei”

Dr. Andrei Iacob este unul dintre cei mai indragiti membri ai echipei Trident, atat de medici, cat si de pacienti. 

Ca medic ortodont, faptul ca poarta aparat dentar, la randul lui, il ajuta sa se apropie de pacienti. Aparatul pe care il poarta e pus la Clinica Trident, chiar de sotia lui. 

„Criteriile dupa care imi aleg un medic, indiferent de specialitate, sunt: profesionalismul, dedicatia si personalitatea. Ma intereseaza sa fie un om cald, deschis si cu care se poate comunica” – Dr. Andrei Iacob, medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Dr. Andrei Iacob este un jucator de echipa, care lucreaza constant alaturi de restul colegilor pentru a solutiona cazuri complexe. Unul dintre aceste cazuri este cel al Anei Magherusan.

Tratamentul Anei a durat 3 ani, timp in care a fost tratata de Dr. Cristina Cristea (specialist in parodontologie), Dr. Cosmin Ulman (medic stomatolog coordonator) si Dr. andrei iacob.

„Acum sunt mândră cu aspectul danturii mele” – Ana Magherușan, pacientă Trident

„Aici, la Clinica Trident, putem sa facem absolut orice are nevoie pacientul pentru ca avem solutii pentru orice tip de problema. Avem o echipa de medici din toate specialitatile stomatologice si lucram impreuna. 

Tehnologia de ultima ora si modul in care Clinica Trident a fost construita permit ca toate etapele de tratament sa decurga intr-un mod apropiat de ideal.” – Dr. Andrei Iacob, medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala.

De cand il cunoastem, dr. Andrei Iacob isi doreste un singur lucru: sa faca oamenii sa zambeasca. Intai pe colegii lui, dimineata, la cafea, apoi pe pacienti. 

„Sunt mandru de echipa si de oamenii care ne inconjoara. Am reusit, in peste 10 ani de cand lucram impreuna, sa sudam o echipa care lucreaza foarte bine!” – Dr. Andrei Iacob.