Vreau o programare

Andrei Iacob: Imi place sa creez liniste si buna dispozitie

„Imi place sa creez liniste, buna dispozitie si confort pentru pacientii si colegii mei”

Dr. Andrei Iacob este unul dintre cei mai indragiti membri ai echipei Trident, atat de medici, cat si de pacienti. 

Ca medic ortodont, faptul ca poarta aparat dentar, la randul lui, il ajuta sa se apropie de pacienti. Aparatul pe care il poarta e pus la Clinica Trident, chiar de sotia lui. 

„Criteriile dupa care imi aleg un medic, indiferent de specialitate, sunt:

profesionalismul, dedicatia si personalitatea. Ma intereseaza sa fie un om cald, deschis si cu care se poate comunica”

– Dr. Andrei Iacob, medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala.

Medic ortodont, Andrei Iacob, Trident

Dr. Andrei Iacob este un jucator de echipa, care lucreaza constant alaturi de restul colegilor pentru a solutiona cazuri complexe. Unul dintre aceste cazuri este cel al Anei Magherusan.

Tratamentul Anei a durat 3 ani, timp in care a fost tratata de Dr. Cristina Cristea (specialist in parodontologie), Dr. Cosmin Ulman (medic stomatolog coordonator) si Dr. andrei iacob.

„Acum sunt mândră cu aspectul danturii mele”

– Ana Magherușan, pacientă Trident

„Aici, la Clinica Trident, putem sa facem absolut orice are nevoie pacientul pentru ca avem solutii pentru orice tip de problema. Avem o echipa de medici din toate specialitatile stomatologice si lucram impreuna. 

Tehnologia de ultima ora si modul in care Clinica Trident a fost construita permit ca toate etapele de tratament sa decurga intr-un mod apropiat de ideal.”

Dr. Andrei Iacob, medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala.

De ce sa alegi Clinica Trident?

siguranta client

Clinica de excelenta
– Dentsply Sirona CEE

linie sterilizare

Linie de sterilizare care permite trasabilitatea instrumentalului medical

bloc operator

Bloc operator la standarde de spital

fara zgomot si miros

Fara zgomot si miros de dentist

urgente stomatologice

Urgente stomatologice

parcare alimentare electrica

Parcare & alimentare electrica

De cand il cunoastem, dr. Andrei Iacob isi doreste un singur lucru: sa faca oamenii sa zambeasca. Intai pe colegii lui, dimineata, la cafea, apoi pe pacienti. 

„Sunt mandru de echipa si de oamenii care ne inconjoara. Am reusit, in peste 10 ani de cand lucram impreuna, sa sudam o echipa care lucreaza foarte bine!” – Dr. Andrei Iacob.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari!

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog