Vreau o programare

Caz 3 – Campanie #Copii pentru Copii

Viorica este mamă singură cu 8 copii dintre care 6 sunt minori: Ioana 5 ani, Cristian 8 ani, Florina 10, Ileana 11 ani, Grigore 13 ani , Iulian 14 ani, Marian 18, Mihnea 19 ani.

Tatăl a trei dintre copii a decedat înecat în anul 1996. Tatăl celorlalți copii este separat de Viorica și ține periodic legătura cu aceștia.

Viorica a fost diagnosticată cu o boala dificila. Situația medicală a mamei este încă incertă.

Marian,  fiul cel mare, muncește sezonier în domeniul construcțiilor însă pe perioada iernii nu găsește de muncă. Marian nu a fost școlarizat deoarece el a fost cel care a trebuit să îi îngrijească pe frații mai mici pe perioada când mama era la muncă.

Mama copiilor lucrează si are un salariu lunar de 710 lei. Munca este destul de solicitantă, având în vedere diagnosticul medical, însă nu renunță la locul de muncă pentru a-și putea întreține copiii.

Trei dintre copii participă la cursuri de dans sportiv. Viorica nu își permite să plătească pentru ei așa că instructorul a acceptat ca deocamdată Viorica să lucreze pentru asta . Din cauza lipsei banilor, copiii nu pot participa la concursuri.

Micutii sunt școlarizati însă rezultatele lor școlare sunt destul de slabe. Ei ar avea nevoie de o persoană care să îi ajute la teme.

Copiii și mama dorm înghesuiți în două camere, sufrageria fiind incomplet mobilată.

Cum crezi ca va fi Crăciunul lor? Nu ai vrea sa le dăruim nişte sărbatori adevărate?

 

ctf_baia-mare_3

 

 

 

Caz prezentat cu ajutorul Hope and Homes for Children România

Last Updated on 14 decembrie 2016

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog