Programează-te

Ce trebuie sa stii despre albirea dintilor

Zambetul este primul lucru pe care cei din jur il observa la tine atunci cand te intalnesc. O dantura patata de obiceiurile alimentare nesanatoase, vicii sau probleme stomatologice poate fi acel element care îti pune în pericol o imagine atent construita. Din fericire, albirea dintilor la clinica Trident este o solutie eficienta si la indemana pentru aceasta problema.

Ce este albirea dintilor?

Albirea dentara poate fi o modalitate foarte eficienta de a deschide culoarea naturala a dintilor tai fara a afecta stratul exterior al danturii. O astfel de procedura nu ofera o schimbare radicala a culorii dintilor, dar poate sa lumineze cu cateva tonuri culoarea acestora.

Ce presupune albirea dintilor?

Albirea profesionala este cea mai folosita metoda de albire a dintilor. Stomatologii sunt cei care vor stabili daca dantura ta poate sa treaca printr-o astfel de procedura si vor realiza diferitii pasi ai acesteia.

In general, in cabinetele stomatologice sunt utilizate produse care contin peroxid de oxigen sau peroxid de carbamina. Pe masura ce aceste ingrediente active patrund în smaltul dintilor, culoarea acestora capata nuante mai deschise.

De ce ai nevoie de o albire dentara profesionala?

Sunt mai multe motive pentru care poti solicita o albire a dintilor. In general, pacientii cer aceasta procedura pentru a elimina petele produse de catre:

Beneficiile unei danturi albite

Multi dintre noi nu suntem multumiti de zambetele noastre, iar albirea dintilor este o solutie la indemana pentru a remedia ceea ce natura, afectiunile stomatologice sau obiceiurile nesanatoase ne-au oferit. Daca ai dubii legate de albirea dintilor, iata cateva motive pentru care ai putea apela la aceasta procedura:

Un aspect mai placut

Albirea dintilor este, in esenta, o procedura stomatologica cu scop estetic. astfel, dupa o serie de vizite la stomatolog, zambetul tau va avea un aspect mai placut, fiind un avantaj pentru imaginea ta.

Vei avea mai multa incredere in tine

O dantura patata poate fi sursa unor anxietati si a unei imagini de sine negative. Vizitele la stomatolog pentru a-ti albi dintii te pot ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa te simti mai bine în pielea ta.

Dantura ta va avea un aspect sanatos

Desi petele de pe dintii tai pot fi cauzate de dieta sau viciile practicate si nu de o boala, adevarul este ca o dantura galbena poate transmite faptul ca totusi ai putea avea o problema stomatologica.

Vei avea mai multa grija de dantura ta

Pentru multe persoane care au apelat la un medic stomatolog pentru o astfel de procedura, albirea dintilor a fost imboldul de care aveau nevoie pentru a avea mai multa grija de dantura lor. Astfel, fie si-au schimbat dieta, au programat vizite regulate la medicul dentist sau au inceput sa respecte un program regulat de periere a dintilor.

Albirea dintilor pret

Costul unui tratament complet de albire a dintilor poate varia de la pacient la pacient si de procedurile suplimentare de care ai nevoie sau pe ce le soliciti. Pretul unui tratament de albire profesionala in cabinet / arcada: 2035 RON

Daca vrei sa apelezi la albirea dintilor sau vrei sa afli mai multe despre ce presupune si care sunt beneficiile unei astfel de proceduri, specialistii clinicii Trident stau la dispozitia ta. Vei avea parte de serviciile unor medici specializati in albirea dentara profesionala si vei primi sfaturile de care ai nevoie pentru a avea grija de zambetul tau.