Programează-te

Ce trebuie sa stii inainte de vizita medicala

Desi pandemia de COVID-19 continua sa aiba impact asupra vietii tuturor, echipa Trident iti pune la dispozitie toate conditiile necesare ca tu sa zambesti in siguranta. 

Am implementat noi masuri de preventie a infectiei cu COVID-19. Iata tot ce trebuie sa stii inainte de vizita ta medicala! Masurile noastre de siguranta au fost gandite special pentru a gestiona cat mai bine timpul si confortul tau.

medic masca coronavirus

Medici sanatosi, pacienti fericiti

Tot personalul Clinicii Trident a fost testat pentru infectia cu Sars-Cov-2 si monitorizam zilnic starea lor de sanatate pentru a ne asigura ca sunt perfect sanatosi si apti sa faureasca bucurie in siguranta.

completare chestionar covid

Triaj rapid si sigur

Formularul nostru de triaj este acum trimis prin SMS, inainte de vizita medicala, si poate fi completat si semnat direct pe telefon. In acest fel, economisesti timpul petrecut completand formularul in clinica, inainte de consultatie, si nu intri in contact cu instrumentele de scris folosite de alte persoane.

test covid

Teste pentru COVID-19, la dispozitia ta

Orice pacient al Clinicii Trident, poate cere efectuarea unui test rapid pentru COVID-19, pentru un plus de siguranta si confort psihic. De asemenea, pacientii care au programare pentru o interventie chirurgicala vor efectua testarea PCR cu 48 de ore inainte.

masuri de protectie coronavirus

Protectie si preventie de la un capat la altul

Pentru un plus de siguranta, iti punem la dispozitie echipamente de protectie de unica folosinta, similare cu cele folosite de personalul nostru medical. In spatiile comune si in cabinete se foloseste nebulizatorul Nocospray si se dezinfecteaza de mai multe ori pe zi zonele si obiectele de risc (clante, butoane de lift, intrerupatoare) cu substanta Isorapid.