Vreau o programare

Ce trebuie sa stii inainte de vizita medicala

Desi pandemia de COVID-19 continua sa aiba impact asupra vietii tuturor, echipa Trident iti pune la dispozitie toate conditiile necesare ca tu sa zambesti in siguranta. 

Am implementat noi masuri de preventie a infectiei cu COVID-19. Iata tot ce trebuie sa stii inainte de vizita ta medicala! Masurile noastre de siguranta au fost gandite special pentru a gestiona cat mai bine timpul si confortul tau.

medic masca coronavirus

Medici sanatosi, pacienti fericiti

Tot personalul Clinicii Trident a fost testat pentru infectia cu Sars-Cov-2 si monitorizam zilnic starea lor de sanatate pentru a ne asigura ca sunt perfect sanatosi si apti sa faureasca bucurie in siguranta.

completare chestionar covid

Triaj rapid si sigur

Formularul nostru de triaj este acum trimis prin SMS, inainte de vizita medicala, si poate fi completat si semnat direct pe telefon. In acest fel, economisesti timpul petrecut completand formularul in clinica, inainte de consultatie, si nu intri in contact cu instrumentele de scris folosite de alte persoane.

test covid

Teste pentru COVID-19, la dispozitia ta

Orice pacient al Clinicii Trident, poate cere efectuarea unui test rapid pentru COVID-19, pentru un plus de siguranta si confort psihic. De asemenea, pacientii care au programare pentru o interventie chirurgicala vor efectua testarea PCR cu 48 de ore inainte.

masuri de protectie coronavirus

Protectie si preventie de la un capat la altul

Pentru un plus de siguranta, iti punem la dispozitie echipamente de protectie de unica folosinta, similare cu cele folosite de personalul nostru medical. In spatiile comune si in cabinete se foloseste nebulizatorul Nocospray si se dezinfecteaza de mai multe ori pe zi zonele si obiectele de risc (clante, butoane de lift, intrerupatoare) cu substanta Isorapid.

Programeaza-te in siguranta

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog