Vreau o programare

Apropie-te! Dantura nu mai e o problema.

Vi s-a intamplat vreodata sa va retineti de la un gest firesc precum un sarut, o soapta rostita la ureche, sa nu radeti cu pofta din cauza unei probleme evidente pe care o aveti la dantura si care va stanjeneste?
O astfel de problema ne afecteaza si ne altereaza adeseori modul in care interactionam cu oamenii.
Fie ca ne simtitm incomod sau ca ii incomodam pe ceilalti, treptat devenim stingheri si mai ales punem bariere intre noi si oamenii dragi noua.

1701x1276-l3

Asadar, cand vorbim despre ingrijirea dintilor, nu tratam “doar” problema sanatatii pe care adeseori o neglijam, nu abordam doar “moftul” de a avea un zambet frumos, ci perspectiva e mai ampla si trateaza sanatatea in multiplele-i intelesuri: orala, emotionala si relationala.

In decursul celor 15 ani de meserie practicata in echipa de medici specialisti pasionati ai clinicii trident TRIDENT, am realizat ca noi de fapt nu reparam dinti, ci faurim bucurie in sufletele oamenilor.

La incheierea tratamentului, pacientii radiaza de bucurie, zambesc nu doar cu gura, dar cu tot chipul, le rade sufletul anticipand momente, gesturi si expresii ale starilor de spirit pe care de abia asteapta sa le reia sau sa le incerce in premiera.

Bucuria asta simpla a oamenilor ne-a devenit rasplata si principala misiune profesionala, dedicandu-ne toate eforturile pentru a crea premisele fauririi ei la o scara de anvergura prin constructia, in 2016, a celei mai mari, mai complexe si mai moderne clinici stomatologice din Bucuresti, clinica TRIDENT. Un hub de efervescenta profesionala la standarde internationale, care incorporeaza toate competentele si fronturile de lucru (inclusiv bloc operator cu anestezie generala) necesare unui serviciu stomatologic complet.

1701X890-l1

Acum putem ajunge la mai multi pacienti fata de care ne asumam onorabilul, dar mai ales obligantul rol de fauritori de bucurie.
Si pentru a atinge acest deziderat, am agregat cei mai multi dintre cei mai buni specialisti si cele mai avansate tehnici practicate pe cele mai moderne echipamente.

Tot in acest sens, in noua cladire gazduim si Societatea de Stomatologie Estetică din România, ai carei fondatori suntem. Aceasta este un centru de excelenta academica si stiintifica in cadrul caruia se perfectioneaza si se desavarsesc profesional fauritori de bucurie atat din randurile colegilor nostri din clinica, dar si din afara acesteia, pana in prezent, mai bine de 4.000 de medici din Romania beneficiind de traininguri de specializare teoretica si practica.

22048100_1481156768596961_5376802759553573355_o

Fauritorii de bucurie au acum un avansat cartier general in care nu exista problema sau caz pentru care sa nu-si gaseasca rezolvare.

Gura este o complexa interfata emotionala intre noi si universul nostru: sarutul, rasfatul culinar, zambetul, “te iubesc”, respiratia, starea de spirit, toate “prind viata” prin intermediul ei, iar asta ar trebui sa fie argumentul suprem pentru a-i acorda atentia si grija necesare.

Va propun sa nu renuntam niciodata la privilegiul apropierii firesti si relaxate de oamenii dragi din viata noastra si la capacitatea manifestarii sentimentelor fata de acestia fara constrangeri, cu dezinvoltura si naturalete.

Aduceti-va aminte cand ati fost ultima oara la stomatolog si daca nu din alt motiv, macar din respect pentru cei carora le vorbiti in fiecare zi, mergeti la un control, incepeti acel tratament pe care il tot amanati, faceti un detartraj. Veti trai o mare bucurie apoi.

CRS_2413

Ai nevoie de un dentist?

Last Updated on 7 iulie 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog