Programează-te

Apropie-te! Dantura nu mai e o problema

Vi s-a intamplat vreodata sa va retineti de la un gest firesc precum un sarut, o soapta rostita la ureche, sa nu radeti cu pofta din cauza unei probleme evidente pe care o aveti la dantura si care va stanjeneste?
O astfel de problema ne afecteaza si ne altereaza adeseori modul in care interactionam cu oamenii.
Fie ca ne simtitm incomod sau ca ii incomodam pe ceilalti, treptat devenim stingheri si mai ales punem bariere intre noi si oamenii dragi noua.

1701x1276-l3

Asadar, cand vorbim despre ingrijirea dintilor, nu tratam “doar” problema sanatatii pe care adeseori o neglijam, nu abordam doar “moftul” de a avea un zambet frumos, ci perspectiva e mai ampla si trateaza sanatatea in multiplele-i intelesuri: orala, emotionala si relationala.

In decursul celor 15 ani de meserie practicata in echipa de medici specialisti pasionati ai clinicii trident TRIDENT, am realizat ca noi de fapt nu reparam dinti, ci faurim bucurie in sufletele oamenilor.

La incheierea tratamentului, pacientii radiaza de bucurie, zambesc nu doar cu gura, dar cu tot chipul, le rade sufletul anticipand momente, gesturi si expresii ale starilor de spirit pe care de abia asteapta sa le reia sau sa le incerce in premiera.

Bucuria asta simpla a oamenilor ne-a devenit rasplata si principala misiune profesionala, dedicandu-ne toate eforturile pentru a crea premisele fauririi ei la o scara de anvergura prin constructia, in 2016, a celei mai mari, mai complexe si mai moderne clinici stomatologice din Bucuresti, clinica TRIDENT. Un hub de efervescenta profesionala la standarde internationale, care incorporeaza toate competentele si fronturile de lucru (inclusiv bloc operator cu anestezie generala) necesare unui serviciu stomatologic complet.

1701X890-l1

Acum putem ajunge la mai multi pacienti fata de care ne asumam onorabilul, dar mai ales obligantul rol de fauritori de bucurie.
Si pentru a atinge acest deziderat, am agregat cei mai multi dintre cei mai buni specialisti si cele mai avansate tehnici practicate pe cele mai moderne echipamente.

Tot in acest sens, in noua cladire gazduim si Societatea de Stomatologie Estetică din România, ai carei fondatori suntem. Aceasta este un centru de excelenta academica si stiintifica in cadrul caruia se perfectioneaza si se desavarsesc profesional fauritori de bucurie atat din randurile colegilor nostri din clinica, dar si din afara acesteia, pana in prezent, mai bine de 4.000 de medici din Romania beneficiind de traininguri de specializare teoretica si practica.

22048100_1481156768596961_5376802759553573355_o

Fauritorii de bucurie au acum un avansat cartier general in care nu exista problema sau caz pentru care sa nu-si gaseasca rezolvare.

Gura este o complexa interfata emotionala intre noi si universul nostru: sarutul, rasfatul culinar, zambetul, “te iubesc”, respiratia, starea de spirit, toate “prind viata” prin intermediul ei, iar asta ar trebui sa fie argumentul suprem pentru a-i acorda atentia si grija necesare.

Va propun sa nu renuntam niciodata la privilegiul apropierii firesti si relaxate de oamenii dragi din viata noastra si la capacitatea manifestarii sentimentelor fata de acestia fara constrangeri, cu dezinvoltura si naturalete.

Aduceti-va aminte cand ati fost ultima oara la stomatolog si daca nu din alt motiv, macar din respect pentru cei carora le vorbiti in fiecare zi, mergeti la un control, incepeti acel tratament pe care il tot amanati, faceti un detartraj. Veti trai o mare bucurie apoi.