Vreau o programare

Cheilita angulara

Cele mai deranjante afectiuni sunt cele care au simptome inestetice. Cheilita angulara intra in aceasta categorie deoarece este o afectiune caracterizata prin leziuni inflamatorii la nivelul colturilor gurii. Ea se poate manifesta pentru cateva zile sau pe o perioada mai lunga.

Ce este cheilita angulara?

Inflamatia este cunoscuta dupa mai multe simptome, dar, mai ales, dupa felul in care face buzele sa capete un aspect rosiatic si iritat. Cheilita confera un aspect aspru intr-unul dintre colturile gurii si da pacientului disconfort. Cazurile severe pot prezenta si simptome ca sangerarile, fisurile dureroase si o roseata intensa.
Fara niciun tratament, cheilita usoara se poate vindeca in totalitate in cateva luni. In aceasta perioada, ea nu este contagioasa, desi se manifesta asemanator altor inflamatii care se pot transmite. Singura forma in care cheilita se poate extinde este de la un colt al gurii la celalalt.

Cei expusi la riscul de a dezvolta cheilita sunt atat copiii, cat si adultii, in momente in care imunitatea este scazuta. Cazurile cele mai predispuse la cheilita sunt reprezentate de:

  • copiii care inca utilizeaza suzeta;
  • persoanele care sunt nevoite sa poarte masti din cauza meseriei;
  • cei care au lucrari dentare extinse;

Tratament cheilita angulara

Tratamentul nu este necesar in toate cazurile, deoarece cheilita poate disparea chiar si in cateva zile. Insa, o vizita la stomatolog poate elimina orice grija legata de cheilita angulara tratament. Specialistii de la Clinica Trident va vor oferi tratamentul potrivit, care va face cheilita sa dispara intr-un timp scurt si sa nu lase niciun semn in urma.
Stomatologii din clinica noastra nu vor trata doar cheilita, ci vor pune si intrebari legate de sistemul imunitar, obiceiurile culinare si de ingrijire a dintilor, astfel incat sa puteti preveni reaparitia cheilitei angulare.

Desi nu implica dureri sau un disconfort sporit, cheilita va poate afecta serviciul zilnic, increderea in sine ori sistemul imunitar. Solutiile de tratament la care apelati acasa se pot dovedi riscante sau ineficiente. De aceea, consultatia stomatologilor nostri este solutia potrivita in fata unei astfel de afectiuni.

Last Updated on 25 octombrie 2019

Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Cheilita angulara

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog