Vreau o programare

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, Decembrie 2016

Evenimentul de lansare al Campaniei „Copii pentru Copii”, inițiat de Clinica Trident, a strâns 6550 ron si peste 60 de cadouri pentru copiii defavorizați

  • Evenimentul de lansare a avut loc în prag de Crăciun, însă campania va continua până pe 30 martie 2017 cu diverse evenimente care vor avea ca scop susţinerea financiară a copiilor aflaţi în dificultate.

Pe ritmuri de colinde, cântate cu voci cristaline de copii, a avut loc, marți seara, evenimentul caritabil #WhatDoesChristmasMeanToYou, inițiat de Clinica Trident. Scopul Campaniei „Copii pentru Copii” este de a aduce puţină bucurie în viaţa copiilor defavorizaţi, copii din programele desfășurate de Fundația Hope and Homes for Children România în București. Aceștia au vârste cuprinse între 10 luni şi 17 ani și trăiesc în condiții de sărăcie.

_mg_9632

 

Pentru a îndeplini dorințe de Crăciun, peste 40 de copii de la Şcoala Internaţională „Olga Gudynn”, cu vârste cuprinse între 3-6 ani, au pictat cu pastă de dinţi, iar lucrările lor au fost reinterpretate de artista Roxana Ene. Tablourile au fost scoase la licitaţie în cadrul evenimentului caritabil, iar fondurile strânse au fost direcţionate către cazurile sociale de care se ocupă Fundația parteneră.

La eveniment au luat parte Ada Condeescu, Dragoş Bucurenci, Florentina Opriş, Deea Buzdugan, Ana Maria Gheorghe. Toți au transmis mesaje de încredere pentru copii și au povestit nostalgici ce înseamnă pentru ei Crăciunul.

crs_5869 crs_5894_1 crs_5885 crs_5865crs_5955 crs_5876

„Crăciunul, pentru cei mai mulţi dintre noi este despre familie, căldură sufletească, dragoste şi oameni apropiaţi. Despre bucurii mari sau mici şi dorinţe împlinite. Despre dăruite.

 Suma adunată la evenimentul de lansare nu reprezintă o sumă fabuloasă, însă e un început. Un semn că ne pasă. Sper din suflet că alături de noi să se implice cÎt mai multe persoane”- a declarat Dr. Florin Lăzărescu.

Evenimentul de lansare a avut loc în prag de Crăciun, la sediul clinicii Trident din cartierul Cotroceni, însă campania va continua până pe 30 martie 2017 cu diverse evenimente caritabile organizate atât în mediul online, cât şi offline.

sweet-like-chocolate-beforeafter_giuran-patrick-craciunul-inseamna-brad those-dancing-beforeafter_bianca-belghiru-5-ani-craciunul-inseamna-jucarii

Parteneri: Blend-a-med, Oral B, Olga Gudyn International School, Lyria – Povestea ta pictată, Moenra, BonBons by Monica Rădulescu,  Cup&Candle by Oana Botezatu,  Roxy& Kids, Agugu Handmade, Deea Buzdugan, Shiseiso Spa, Maison Dadoo.

Parteneri media: acasa.ro, eva.ro, ele.ro , healty.ro, happytude.ro, bebeH.ro, caleaeuropeana.ro.

cadou_lazarescu

 

 

 

Last Updated on 23 decembrie 2016

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog