Vreau o programare

COMUNICAT DE PRESA

Comunicat de presa, Februarie 2016

 

De Valentine’ s Day Clinica Trident relanseaza campania „I love you!”

 

Comunicat de presa: Bucuresti, 9 Februarie 2016 –  Clinica Stomatologica Trident relanseaza campania „I love you”. Aceasta campanie se va desfasura in perioada 9.02.-29.02. 2016. La fel ca si in campania precedenta, fiecare pacient ce se va programa in Clinica Trident pentru detartraj si periaj profesional va primi cadou cardul „I love you”.

 

Prin aceasta campanie, clinica ofera un cadou pacientilor ce se vor programa in perioada 9.02-29.02.2016  pentru un detartraj si periaj profesional.  Cardul este  in valoare de 240 lei.  Ofera de asemenea si un discount de 25 % la tratamentul de albire LED si/sau la sigilarea si florizarea dintilor.

Cardul poate reprezenta un cadou elegant, un martisor minunat, se poate utiliza in perioada 01.02-15.03.2016 si contine urmatoarele servicii: consult, plan de tratament, detartraj si periaj profesional, plus 25% reducere la tratamentul de albire LED si/sau la sigilarea si florizarea dintilor celor mai mici membrii ai familiei!

 

 

Procesul de albire cu ajutorul luminii LED:

  • are efect imediat
  • dureaza maximum 2 ore
  • schimba culoarea danturii cu pana la 8 nuante

 

 

Studiile arata ca sigilarea dintilor de lapte impiedica dezvoltarea cariilor si a unor probleme grave ce ar putea afecta intregul organism. Progresia cariilor in cazul dintilor sigilati este de 2,6%, spre deosebire de 12,6% in cazul dintilor care nu au fost sigilati. Ideala este sigilarea dintilor in primul an de la aparitie, in cazul celor permanenti, perioada optima este intre varsta de 6 ani si 14 ani.

 

 

„Pentru ca ne place sa faurim bucurie, pentru ca ne tratam pacientii cu drag, pentru ca ne face placere sa-i avem aproape. Pentru ca ne dorim ca oamenii sa treaca cat mai des pe la stomatolog. Acestea sunt considerentele in baza carora am decis sa reluam campania I Love you! De aceea, am mai adaugat o serie de facilitati dedicate pacientilor. Pentrru ca ne place ceea ce facem. Pentru ca sanatatea este indeletnicirea noastra de zi cu zi ” a declarat Dr. Andrei Iacob, director asociat in cadrul Clinicii Trident.

 

 

Mai mult decat atat, anul acesta , Clinica Trident pe langa metodele alternative de plata propune pacientilor si un program de Supraveghere ( pentru 366 de zile/8784 ore )-la un pret de 229 lei/pachet- redus de la 859

Prin care pacientul poate beneficia de:

-2 controale periodice (pret intreg: 80×2)

– 2x detartraj (pret intreg 280×2)

– instructiuni igena orala personalizate necesitatilor personale (pret intreg:50×2)

 

Detalii aferente campaniei I love You, sau cele referitoare la modalitatile de plata  gasiti aici sau la telefon 0726 926 238 (0726 ZAMBET).

01

Last Updated on 20 iunie 2022

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog