Programează-te

COMUNICAT DE PRESA

Comunicat de presa, Februarie 2016

De Valentine’ s Day Clinica Trident relanseaza campania „I love you!”

Comunicat de presa: Bucuresti, 9 Februarie 2016 –  Clinica Stomatologica Trident relanseaza campania „I love you”. Aceasta campanie se va desfasura in perioada 9.02.-29.02. 2016. La fel ca si in campania precedenta, fiecare pacient ce se va programa in Clinica Trident pentru detartraj si periaj profesional va primi cadou cardul „I love you”.

     

Prin aceasta campanie, clinica ofera un cadou pacientilor ce se vor programa in perioada 9.02-29.02.2016  pentru un detartraj si periaj profesional.  Cardul este  in valoare de 240 lei.  Ofera de asemenea si un discount de 25 % la tratamentul de albire LED si/sau la sigilarea si florizarea dintilor.

Cardul poate reprezenta un cadou elegant, un martisor minunat, se poate utiliza in perioada 01.02-15.03.2016 si contine urmatoarele servicii: consult, plan de tratament, detartraj si periaj profesional, plus 25% reducere la tratamentul de albire LED si/sau la sigilarea si florizarea dintilor celor mai mici membrii ai familiei!

Procesul de albire cu ajutorul luminii LED:

Studiile arata ca sigilarea dintilor de lapte impiedica dezvoltarea cariilor si a unor probleme grave ce ar putea afecta intregul organism. Progresia cariilor in cazul dintilor sigilati este de 2,6%, spre deosebire de 12,6% in cazul dintilor care nu au fost sigilati. Ideala este sigilarea dintilor in primul an de la aparitie, in cazul celor permanenti, perioada optima este intre varsta de 6 ani si 14 ani.

„Pentru ca ne place sa faurim bucurie, pentru ca ne tratam pacientii cu drag, pentru ca ne face placere sa-i avem aproape. Pentru ca ne dorim ca oamenii sa treaca cat mai des pe la stomatolog. Acestea sunt considerentele in baza carora am decis sa reluam campania I Love you! De aceea, am mai adaugat o serie de facilitati dedicate pacientilor. Pentrru ca ne place ceea ce facem. Pentru ca sanatatea este indeletnicirea noastra de zi cu zi ” a declarat Dr. Andrei Iacob, director asociat in cadrul Clinicii Trident.

Mai mult decat atat, anul acesta , Clinica Trident pe langa metodele alternative de plata propune pacientilor si un program de Supraveghere ( pentru 366 de zile/8784 ore )-la un pret de 229 lei/pachet- redus de la 859

Prin care pacientul poate beneficia de:

-2 controale periodice (pret intreg: 80×2)

– 2x detartraj (pret intreg 280×2)

– instructiuni igena orala personalizate necesitatilor personale (pret intreg:50×2)

Detalii aferente campaniei I love You, sau cele referitoare la modalitatile de plata  gasiti aici sau la telefon 0726 926 238 (0726 ZAMBET).

01