Programează-te

Copii pentru Copii

Ramanand fideli sloganului nostru, „Fauritori de bucurie”, am incheiat 2016 lansand o campanie si o provocare pentru toti cei care pot oferi o farama de bucurie si de speranta copiilor mai putin norocosi, aflati in dificultate. Astfel, impreuna cu Hope and Homes for Children Romania, am lansat campania „Copii pentru copii”, in cadrul unui eveniment – vernisaj caritabil.

_mg_9632

Copii pentru copii

50 de copii de la Scoala Internationala Olga Gudynn au pictat cu periuta si pasta de dinti lucrari ce au fost reinterpretate si transformate in lucrari unice de Ruxandra Ene, un artist roman stabilit in Germania. Zece dintre acestea au fost expuse in cadrul evenimentului caritabil care a marcat lansarea campaniei #Copii pentru copii, la sediul Clinicii Trident. Invitatii au fost de mai multe tipuri: parinti ai micilor artisti, dar si  personalitati -Rucsandra Hurezeanu, Ada Condeescu, Deea Buzdugan, Florentina Opris, Dragos Bucurenci. De asemenea, multi sponsori, invitati, bloggeri si reprezentanti ai media. Oamenii care pur si simplu au dorit sa sprijine familiile copiilor defavorizati, au fost bineveniti. Iata cateva cuvinte din partea ambasadorilor acestei campanii:

Ada Condeescu

„M-as bucura ca si cei mici care nu au atat de multe sa aiba parte de sprijin din partea celor care au mai multe posibilitati. Ma bucur ca am putut fi alaturi de voi si va tin pumnii. Sper ca in martie sa aveti alaturi cat mai multe persoane in acest demers, care sa le fie alaturi acestor copii, care au nevoie de mult ajutor”.

Deea Buzdugan

„Sunt alaturi de echipa de la Trident de 8 ani de zile si inainte de orice, ei fauresc bucurie. Ma bucur ca pot fi alaturi de ei in aceasta campanie dedicata copiilor. Incepand cu acest prim eveniment, dedicat Craciunului, o sarbatoare de care copiii se bucura cel mai mult, de care noi uitam sa ne bucuram, fiind prinsi in agitatia cotidiana. Este un proiect minunat, pe care il voi sprijini cat de mult pot!”.

Florintina Opris

„Cand mi s-a propus sa ma alatur acestui proiect, m-am bucurat foarte mult, pentru ca si eu in sufletul meu sunt tot un copil. Cred ca nu lucrurile materiale sunt importante, ci sufletul.  Atunci cand noi daruim, sufletul ni se umple de multa lumina, asa ca este important sa daruim cat de mult putem celor mai putin norocosi. Eu sper ca acest proiect sa nu se termine in luna martie si acesta sa fie doar inceputul”.

Rucsandra Hurezeanu

„Ma bucur ca ma aflu aici, sa ajut copiii mai putin norocosi decat mine, va felicit pentru aceasta initiativa”.

Florin Lazarescu

„Am initiat aceasta campanie impreuna cu partenerii mei de la Clinica Trident in spiritul Craciunului, insa cu siguranta nu ne vom opri aici. Ne bucuram ca am avut parte de sprijinul unor personalitati de marca, dar si ca ni s-au alaturat atatia oameni in demersul nostru. Speram sa aducem bucurie in viata cator mai multi copii, impreuna”.

copii-pentru-copii

Evenimentul caritabil a gazduit, pe langa licitatia de tablouri, o tombola cu premii oferite de partenerii nostri: Maison Dadoo, Lyria – Povestea ta pictata, Deea Buzdugan, Moenra, GreenQueen.ro, Bebe Infinit, Olga Gudynn, AguguHandmade,  carora le multumim.

Campania #Copii pentru copii este insa abia la inceput. Pe pagina de Facebook a evenimentului va continua o licitatie caritabila, de data aceasta virtuala, pentru restul lucrarilor realizate in tandem de copii si de Ruxandra Ene. De asemenea, vor mai avea loc o serie de evenimente care au ca scop ajutorarea copiilor aflati in dificultate si in evidenta Hope and Homes for Children, primul dintre acestea, avand-o ca si gazda pe Deea Buzdugan.

Pentru detalii, urmariti pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/clinica.trident/