Vreau o programare

Dr.Cosmin Ulman – Despre Implanturile Dentare

 Iata un scurt rezumat al emisunii live, ce iti va oferi toate informatiile despre implantul dentar si despre cele mai noi tehnici folosite in Centrul de Stomatologie Trident: pentru ca lipsa unui dintre nu este doar o problema estetica, ci si una functionala. Implanturile sunt tot mai des folosite in ultimul timp pentru a suplini aceasta lipsa.

Este o procedura mai costisitoare, cu preturi variind intre 400 si 1000 de euro, iar durata de viata a acestora este variabila. De exemplu, pacientii fumatori sau cu diabet slab controlat au o rata mai mica de predictibilitate a implanturilor, insa in general acestea sunt tratamente de lunga durata.

Este important sa se actioneze imediat ce apar probleme dentare deoarece, odata cu aparitia infectiilor, osul poate fi afectat intr-o mai mare masura si atunci tratamentul este mai indelungat si mai costistor.

Toate implanturile sunt din titan pur, iar tehnici moderne, precum tomograful ajuta ca acestea sa fie plasate cu mare precizie. Dupa extractie, este necesar insa ca un pacient sa se prezinte in cel mai scurt timp la medicul dentist dupa implant, astfel incat sa nu existe modificari ireversibile asupra osului, iar realizarea implantului sa fie mult mai dificila.

cosmin_ulman_trident

Vizualizeaza emisiunea live, aici

Dr. Cosmin Ulman, Medic stomatolog coordonator

Director Asociat Clinica Trident

Last Updated on 31 mai 2022

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog