Programează-te

#Dr. Iacob: What does Christmas mean to you?

Pentru mine, Craciunul este despre bucuriile mici, despre atentia la detalii, despre… noi inceputuri.

De anul acesta, Crăciunul reprezintă un motiv in plus sa fiu recunoscător pentru tot ce am, ce am realizat, pentru bucuriile pe care mi le-a oferit viața, pentru familia noastră proaspăt mărita. Este primul Crăciun alături de copilul nostru așa ca reprezintă un nou început.

Îmi doresc ca aceasta sărbătoare sa fie un început nou pentru toți cei care au avut un an greu, cu mai putine bucurii decât meritau, pentru cei defavorizați, pentru cei care au avut mai multe motive de tristețe decât de bucurie. Crăciunul înseamnă începuturi noi, naștere si renaștere.
Crăciunul înseamnă sa împodobești bradul alături de cei dragi, sa descoperi amintiri legate de decorațiunile pe care le păstrezi din copilărie, sa bei o ciocolata calda privind luminițele din brad, sa fii înconjurat de cei dragi.

Crăciunul înseamnă pentru mine parfum de cozonac, lapte cald, colinde si copii Fericiți.Crăciunul înseamnă sa mergem sa ne jucam in zăpada, înseamnă râsete si bucurie. Crăciunul înseamnă familie. Crăciunul înseamnă pentru mine sa încerc sa dăruiesc din bucuria pe care o primesc, din ce am celor care au mai puțin. Crăciunul înseamnă sa fii mai bun, sa-ți amintești ce înseamnă sa daruiesti.