Programează-te

#Dr. Lazarescu : What does Christmas mean to you?

Florin Lazarescu

Pentru tine ce insemnatate are Craciunul?

Pentru mine e despre balanta, despre autoanaliza:  iar anul asta, a fost un an … EXCEPTIONAL. Si asta atat datorita viselor devenite realitate cat si datorita oamenilor care ma inconjoara!

E important sa tintesti sus,  -“dream big” cum se spune- dar la fel de importanti sunt oamenii care iti sunt alaturi. Altfel, visurile ar ramane doar atat: VISURI! Cine si-ar fi imaginat, acum 14 ani, cand eram la bere si planuiam sa infiintam Trident, ca vom ajunge unde ne aflam azi?

Da, este important sa fii constient de visurile tale, de ceea ce vrei! Dar, mai mult decat atat: e mai importanta atitudinea si ce vei face in sensul asta, pentru ca visul tau sa devina realitate. Si, evident… nu vei putea face asta SINGUR!E important ca tu si echipa ta sa fiti cu adevarat o echipa: sa mergeti in aceiasi directie!

In acest sens, vreau sa creez, alaturi de echipa mea, de pacientii mei si de alti prieteni- oameni “deschisi la minte” evenimentul  in scop caritabil  “Copii pentru copii”.

Intr-adevar, mai e un pic pana la Craciun. Dar, pentru a pregati ceva de exceptie, trebuie sa ai un plan de exceptie pe care sa-l pui in aplicare: totul se naste mai intai in mintea ta!

FII si TU fauritor de bucurie– alaturi de noi! Pentru inceput, spune-mi “What does Christmas mean to you?”

Foto: arhiva personala: Saturn V (cunoscută și ca Racheta lunară) a fost o rachetă cu mai multe trepte utilizată de NASA în cadrul programelor Apollo și Skylab.