Vreau o programare

Dr.Mihaela Radulescu – Extractia dentara, nu doare!

Cei mai multi ne ferim sa ajungem pe mana medicului dentist dintr-un motiv cat se poate de simplu: teama de durere. Degeaba ne doare oricum maseaua, teama de freza si de ceea ce iti face dentistul este mai mare. Dr. Mihaela Radulescu, unul dintre cei mai de seama medici ai Clinicii Trident, a explicat pentru acasa.ro ca de cele mai multe ori, tratamentele stomatologice sunt nedureroase.

Potrivit acesteia, pacientul trebuie sa inteleaga si sa fie convins de eficienta substantelor anestezice, dar si de varietatea lor : inhalosedare, sedare intravenoasa. De asemenea pacientul trebuie sa stie si ca, odata finalizata extractia dentara, medicul nu-I va inchide in nas usa cabinetului pana la urmatoarea consultatie. El va fi monitorizat si se va interveni in cazul aparitiei complicatiilor postextractionale, ajutand la ameliorarea semnelor /simptomelor neplacute, cum ar fi durerea sau hemoragia.

Prin urmare, nu ezitati sa va faceti o programare la medicul stomatolog.

Vremea durerilor insuportabile si a fricii a trecut!

Citeste aici articolul semnat de Dr. Mihaela Radulescu

Doctor Mihaela Radulescu - medic specialist chirurgie maxilo-faciala la Clinica Trident in Bucuresti

Dr. Mihaela Radulescu

Medic specialist chirurgie maxilo-faciala

Last Updated on 7 iulie 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog