Programează-te

#Dr. Ulman: What does Christmas mean to you?

Cred ca sunt intr- adevar o persoana usor introvertita… pentru ca mi-e destul de dificil sa vorbesc despre emotii, trairi… sau altele asemenea:)).

Intreaba- ma despre stoma: imi e mult mai simplu!

Totusi, cand am decis sa cream proiectul asta, m-am bucurat foarte mult! Pentru ca e vorba despre niste copii! Despre bucuria lor atunci cand vine Craciunul!

Dar… sa-ti spun ce inseama Craciunul pentru mine.E  atat de usor: Cozonaci! Acasa! Familie! Nasterea Domnului!

OAMENI si DARUIRE!

Mi se pare ca toate astea sunt strans legate intre ele! Si ca starea feerica nu apare cand e una, fara cealalta! Craciun inseamna bucurie, dar … nu bucuria ta, neaparat! Sau… sa zic altfel: nu bucuria ta in mod special.

Craciunul este despre ceilalti. Despre bucuria pe care le-o vezi in ochi, despre stralucirea aceea, atat de speciala! Craciunul, pentru mine, e despre a transforma lucrurile obisnuite in adevarate experiente sufletesti!

Si asta vrem sa facem si noi, cu acest proiect! Stim cu totii cat de greu este sa lucrezi cu oamenii. Sa lucrezi cu oamenii este cel mai greu lucru din lume: si spun asta in calitate de manager, de medic de… om!

E greu uneori sa – ti lasi problemele la usa clinicii si sa fii Dr. si manager- dur, rational, fara implicatii de nicio alta natura decat OBIECTIVE!

Si, cred ca acesta e momentul in care  pot declara ca ceea ce conteaza cel mai mult atunci cand tragi linie  este sa reusesti sa vezi dincolo de… ORICE: de divergente si neintelegeri, dincolo de ” de ce”-uri si ” nu”- uri, dincolo de decizii ce pot sa para la momentul respectiv nedrepte sau… nepotrivite, asa cum am reusit si noi! – cred ca asta e cea mai buna modalitate de a ” suda” o echipa! E o proba de foc pe care o trecem cu succes de 14 ani!

Pentru ca ne pasa… si pentru ca “ fauritori de bucurie” nu e doar un slogan. E ceea ce facem in fiecare zi. Iar de Craciun, mai mult ca oricand!!!

Am fost foarte fericit sa aflu ca atat de multa lume se va implica in acest proiect: Copii pentru Copii! Te invit si pe tine sa te implici alaturi de noi! Voi reveni cu detalii.

Intre timp, spune-mi:  pentru tine ce inseamna Craciunul?