Vreau o programare

#Fauritori de bucurie: Dr. Cristina Tanase

Cristina Tanase este medicul preferat al copiilor care trec pragul Clinicii Trident. Ea este capitanul  TRIDENT DIMINUTIV! Este la randul ei mama, este zambitoare, este calda, dar si un profesionist desavarsit, ceea ce o face si preferata parintilor.

Cristina a implinit deja 7  ani in echipa Trident, asa ca am am rugat-o sa ne spuna mai multe despre ea.

 1. Cum ai ajuns sa lucrezi in echipa Trident?

Au trecut aproape 7 ani de cand apartin acestei echipe. Si totul s-a intamplat, ca un noroc, exact cand aveam nevoie de o schimbare, in sensul de a evolua profesional.

IMG_0437

 1. Care a fost cea mai mare provocare de-a lungul timpului?

Profesional, fiecare zi este o provocare.

 1. Cand ai fost ultima oara la un control stomatologic?

Nu las sa treaca timpul, uneori nici cele 6 luni intre doua controale.

 1. Stim cum esti ca medic dentist. Dar ca mama? Ca femeie?

CRS_7280

Ca mama, incerc sa fiu cea mai buna varianta  a mea posibila, sa fiu cat mai mult alaturi de familia mea, sa fiu mai putin moralizatoare, si sa descoperim impreuna ce inseamna viata frumos traita. Ca orice om, in incercarile mele perpetue de a fi o fiica buna, o eleva silitoare, o prietena , un medic dedicat, o mama cat mai buna, o femeie cat mai dorita, poate ca am dat si gres uneori.

 1. Cum se impaca stomatologia cu mamicia?

Sunt doua aspecte ale vietii mele, pe care incerc sa le tin in echilibru. Insa, de cele mai multe ori, in momentul in care nu mai port uniforma, raman numai femeia si mama copilului meu

 1. Care a fost cea mai mare realizare de pana acum? Dar cea mai mare dezamagire?

Cea mai mare realizare este copilul meu, care ma uimeste in fiecare zi si care m-a facut sa devin un o mai bun, mai luminos, mai puternic. Dezamagiri avem cu totii, dar niciodata nu le las sa devina mai mari decat propriile realizari.

 1. Ce faci in timpul liber?

Timpul liber este pentru familie, pentru noi, pentru mine.

 1. Daca nu ai fi fost medic dentist, ce crezi ca ai fi facut acum?

Probabil ca artista, as fi pictat cel mai probabil.

tns_02

 1. Ce lucru, dacă există, e prea serios pentru a se glumi pe seama lui?

Sanatatea.E undeva pe o linie fina, pe care daca o depasesti, nu o mai poti rascumpara nici cu toti banii din lume.

 1. Daca ai putea acum sa te afli in orice loc de pe planeta, unde ai vrea sa fii?

Intr-o tara exotica, pe-o insula, poate.

 1. Gatesti?

Da. Imi face mare placere, ma relaxeaza.

 1. Cum vezi viitorul?

O sa fac tot ce-mi sta in putere ca viitorul meu sa fie mai bun, mai stralucit decat mi-as putea eu imagina in clipa asta. Cert este ca fiecare decizie, fiecare realizare, si chiar si fiecare esec ma vor duce acolo unde imi doresc.

CRS_7235

Dr. Cristina Tanase

Medic pedodont, Clinica Trident

Last Updated on 3 septembrie 2020

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog