Vreau o programare

#fauritoridebucurie: Dr. Flavia Georgescu

 

Prințesa deghizată în weekend și parte din echipa #fauritoridebucurie în restul săptămânii.  Medic stomatolog și… mama. Dacă nu o cunoști și o vezi la sală, ai crede că e o sportivă de performanță venită la antrenament! Empatică și dezinvoltă, cu două gropițe în obraji (ce îți vor tăia frica de stomatolog). Dr. Georgescu este în echipa Trident de multă vreme!

Ești pacientul ei? Dacă nu ai cunoscut-o, atunci musai să citești rândurile de mai jos.

Ce pasiuni ai,  Flavia?

Îmi place să merg la sală, să fac sport. Merg de trei ori pe săptămână. Alerg, merg la aerobic și cycling, înot și merg des cu bicicleta. Și îmi place mult să petrec timp cu fiica mea.  Facem tot ce ne trece prin cap – mergem în parc, mergem la film, colorăm, desenăm, ne deghizăm în prințese.

Îți place să gătești?

Gătesc rar, doar mâncăruri care-mi plac. Pastele sunt foarte des în meniu … cu fructe de mare, carbonara, sau orice altceva am la îndemână. E mâncarea mea preferată. Și mai prepar uneori dulciuri pentru fetița mea în vârstă de 5 ani și jumătate – brioșe, tort sau clătite.

Cum îți amintești prima vizită la dentist?

Despre primele vizite nu am amintiri chiar plăcute. Tata este medic stomatolog și țin minte că încerca să mă convingă prin orice metodă să stau pe scaunul care mi se părea înfricoșător pe vremea aceea. Îmi amintesc că am plans destul de mult la primele vizite. Mai târziu nu am mai avut nevoie de tratamente.

Cât de des o duci pe fiica ta la stomatolog?

Am adus-o la cabinet destul de des, în joacă inițial, apoi am încercat să o conving să facă și un periaj. Este cooperantă pentru că ne jucăm mult de-a periajul dentar.

I: Ce îi place ei cel mai mult să facă?

R: Îi place să se joace de-a prințesele și să mănânce dulciuri

I: De ce ai devenit dentist?

R: De mica mi-a plăcut să creez, să desenez, să pictez, să modific lucruri, să construiesc. Nu-mi imaginam că o să ajung medic. Ulterior, sub îndrumarea tatălui meu, care şi-a dorit ca eu să îi continui profesia, am descoperit că există o latură artistică și în ceea ce fac și am încercat să o dezvolt și acum mi se pare că mi se potrivește foarte bine. Tata a fost mentorul meu.

I: Îi poți caracteriza în trei cuvinte pe cei trei asociaţi Trident?

R: Profesionalism, empatie și intuiție.

I: Cum ai ajuns în echipa Trident?

R: După facultate, m-am întors acasă, la Pitești, și am lucrat un an de zile alături de tatăl meu. Ulterior, am simțit nevoia de mai mult și atunci am hotărât să vin în București și să caut o clinică unde să pot învăța mai multe și să pot să avansez profesional. Și așa am ajuns la Trident.

I: Cu cine ai lucrat când ai ajuns în Trident?

R: Cu Florin.

I: Deci doctorul Lăzărescu a fost mentorul tău?

R: Exact, cel de al doilea. Am stat o perioadă pe lângă el să învăț, practic, colaborarea mea oficială a început puțin mai târziu după ce am deprins metoda de lucru.

I: Aici medicii erau specializaţi…

R: Da, erau specializați, fiecare avea zona lui de tratament. La Pitești, alături de tata, tratam orice problem stomatologică. Aici a fost puțin diferit, dar mi-a plăcut sistemul și m-am adaptat și am învățat foarte mult în toată perioada asta.

I: Ce facă după ce pleci din Clinică?

R: Îmi place să petrec timpul cu fiica mea, profit cât mai mult de timpul petrecut cu ea pentru că merge la grădiniță, din toamnă va merge la școală, are și ea programul ei și încerc pe cât posibil să petrecem timp împreună. Când nu sunt cu ea, merg de obicei la sală și fac sport.

I: Dacă ai putea acum să te afli în orice loc, în ce loc ți-ai dori să fii?

R: La Londra.

I: De ce?

R: E orașul meu preferat, e orașul meu de suflet. Mă regăsesc acolo de fiecare dată când merg.

I: Ce îți place cel mai mult la Londra?

R: Vibe-ul.

I: Care a fost cea mai mare provocare de-a lungul timpului?

R: Să fiu mamă! E o provocare continuă.

I: Şi profesional?

R: Profesional, cea mai mare provocare a fost să am răbdare cu absolut tot.

I: Când ai fost ultima oară la un control stomatologic?

R: Acum o lună.

I: Cum vezi viitorul?

R: Viitorul sună bine! Încerc să gândesc pozitiv cu toate că de multe ori e greu și am încercări pe care trebuie să le depășesc zilnic și provocări cărora trebuie să le fac față.

I: Despre ce nu glumești niciodată?

R: Despre sănătate. Dar consider că trebuie să privim oricum lucrurile un pic în glumă, chiar și cele foarte serioase, ca să  destindem un pic viața de zi cu zi.

I: Ce parfum foloseşti?

R: Baccarat rouge. Maison Francis.

I: Ai un playlist pe care-l asculți când mergi la sală?

R: Da! Am un playlist foarte lung şi muzica se numără printre pasiunile mele, nu-mi imaginez viaţa fără muzică.

I: Ce muzică asculți?

R: Toate genurile.

I: Mergi la operă?

R:  Am mers la operă, nu pot spune că sunt mare admiratoare, dar ca și schimbare de atmosferă e bine venită.

I: Ce speri că îţi rezervă viitorul?

R: Îmi doresc să fiu sănătoasă – e cel mai important – și să am realizări pe toate planurile.

Suna acum pentru o programare: +40 (31) 005 09 21

Last Updated on 30 mai 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog