Programează-te

Fauritoridebucurie: Evenimentele Primaverii @Trident

Luna Martie a a adus cu ea nu doar primavara ci si o multime de evenimente, care mai de care mai importante prin scopul lor. Pentru ca ne place sa faurim bucurie, am incercat sa ne implicam intr-o multitudine de proiecte, intr-o arie cat mai diversa.

  1. Am incercat sa-i inspiram pe cei mai mici dintre noi si sa le povestim ce inseamna sa fi medic stomatolog: ce e un orthodont? cum se sterilizeaza instrumentarul? ce inseamna si ce presupune o radiografie?

Dar oare … zana Maseluta exista? Si cu se ocupa ea in restul timpului? Iar daca eu sunt Scufita Rosie, mama mea unde este? Acestea au fost doar cateva intrebari la care a trebuit sa facem fata cu succes. Si ne-am descurcat mai mult decat admirabil: mai ales ca Zana Maseluta ne-a venit in ajutor!

poza 1_blog

Vreti si voi sa veniti in vizita? Va asteptam cu mare drag- ne face placere sa faurim bucurie, iar #tridentdimunutiv a fost special creat pentru picii nazdravani si dornici de explorare.

  1. Ne-am implicat alaturi de Marriott intr-o cauza nobila si i-am invitat alaturi de noi si pe cativa dintre pacientii nostri; am avut deosebita  placere sa participam impreuna la un eveniment extrem de elegant si de deosebit, beneficiarii fiind SOS Satele copiilor Romania si United Way Romania.
IMG_6247
  1. Am fost invitati de unul dintre partenerii nostri sa participam la Gala Femei in Sanatate; pentru ca ni s-a parut o initiativa extraordinara, am decis sa acordam Gabrielei Szabo – un premiu Special- pentru efortul deosebit depus de-a lungul timpului si pentru rezultatele extraordinare dobandite pe tot parcursul initiativelor sale umanitare.
foto02_gala
  1. Am relansat cardurile de fidelitate! Tu faci parte din „Clubul celor atenti la sanatatea lor”?
    Daca esti pacientul nostru ar trebui sa verifici!
    Suna la 0377.101.416 si cere detalii! Mai ales daca si membrii familiei tale sunt pacientii nostri.
TY


.

La Trident ai servicii de cea mai inalta calitate, in cadrul modern si relaxant al celui mai nou centru de stomatologie din Bucuresti, construit special cu aceasta destinatie.

Daruim zambete sanatoase, pentru copii si adulti cu ajutorul celor mai noi tehnologii, alaturi de cei mai buni, mai dedicati si mai umani profesionisti din Bucuresti.

Ne gasesti in str. Dr. Louis Pasteur 1A.