Vreau o programare

#Fauritoridebucurie: Evenimentele Primaverii @Trident

Luna Martie a a adus cu ea nu doar primavara ci si o multime de evenimente, care mai de care mai importante prin scopul lor. Pentru ca ne place sa faurim bucurie, am incercat sa ne implicam intr-o multitudine de proiecte, intr-o arie cat mai diversa.

  1. Am incercat sa-i inspiram pe cei mai mici dintre noi si sa le povestim ce inseamna sa fi medic stomatolog: ce e un orthodont? cum se sterilizeaza instrumentarul? ce inseamna si ce presupune o radiografie?

Dar oare … zana Maseluta exista? Si cu se ocupa ea in restul timpului? Iar daca eu sunt Scufita Rosie, mama mea unde este? Acestea au fost doar cateva intrebari la care a trebuit sa facem fata cu succes. Si ne-am descurcat mai mult decat admirabil: mai ales ca Zana Maseluta ne-a venit in ajutor!

poza 1_blog

Vreti si voi sa veniti in vizita? Va asteptam cu mare drag- ne face placere sa faurim bucurie, iar #tridentdimunutiv a fost special creat pentru picii nazdravani si dornici de explorare.

  1. Ne-am implicat alaturi de Marriott intr-o cauza nobila si i-am invitat alaturi de noi si pe cativa dintre pacientii nostri; am avut deosebita  placere sa participam impreuna la un eveniment extrem de elegant si de deosebit, beneficiarii fiind SOS Satele copiilor Romania si United Way Romania.

IMG_6247

  1. Am fost invitati de unul dintre partenerii nostri sa participam la Gala Femei in Sanatate; pentru ca ni s-a parut o initiativa extraordinara, am decis sa acordam Gabrielei Szabo – un premiu Special- pentru efortul deosebit depus de-a lungul timpului si pentru rezultatele extraordinare dobandite pe tot parcursul initiativelor sale umanitare.

foto02_gala

  1. Am relansat cardurile de fidelitate! Tu faci parte din „Clubul celor atenti la sanatatea lor”?
    Daca esti pacientul nostru ar trebui sa verifici!
    Suna la 0377.101.416 si cere detalii! Mai ales daca si membrii familiei tale sunt pacientii nostri.

TY
.

La Trident ai servicii de cea mai inalta calitate, in cadrul modern si relaxant al celui mai nou centru de stomatologie din Bucuresti, construit special cu aceasta destinatie.

Daruim zambete sanatoase, pentru copii si adulti cu ajutorul celor mai noi tehnologii, alaturi de cei mai buni, mai dedicati si mai umani profesionisti din Bucuresti.

Ne gasesti in str. Dr. Louis Pasteur 1A.

Last Updated on 7 iulie 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog