Programează-te

#fauritoridebucurie: Interviu cu Deea Buzdugan

Designerul Deea Buzdugan: „Medicul Lazarescu mi-a descoperit o problema pe care niciun alt stomatolog nu a vazut-o!”

image2

Despre Deea Buzdugan putem spune nu  doar ca este o visatoare iremediabilala dar si ca este o vesnic indragostita de frumos. Orientata tot timpul catre nou si focusata pe tendinte, nelasandu-se influentata de nimic si de nimeni, DEEA a reusit sa isi mentina pozitia de designer de referinta pe piata din Romania.

Cata importanta acorda aparentelor, primor impresii sau cum percepe realitatea sau visurile afla din interviul de mai jos, chiar de la ea!

Cum decurgeau in copilarie vizitele tale la stomatolog? Cum iti amintesti prima vizita? Cine te insotea, cum te-au pregatit pentru asta? Orice detaliu este important pentru noi.

Merg la dentist de la 3 ani si in general mergea tatal meu cu mine. Nu stiu daca ce imi amintesc este chiar prima vizita sau una dintre primele, dar am in minte foarte clara imaginea cabinetului, figura domnului doctor, serios dar nu dur, un magnetofon la care asculta muzica si o masuta pe care erau mai multe cutii metalice cu seringi de sticla si diverse alte instrumente; si, bineinteles, imi aduc aminte de bazaitul frezei.

12376058_540448579454617_3500982221688391606_n

Ti-a fost vreodata teama de dentist? De ce?

Nu mi-a fost frica niciodata de dentist desi, mica fiind, nu eram cea mai curajoasa. Cred ca si daca a existat o teama mi-am controlat-o intelegand ca era ceva ce imi facea bine si imi aducea dintisori frumosi.

Si sa nu uit, daca eram cuminte la dentist, ori mergeam la un film cu tata ori imi cumpara o carte de citit, care culmea= ma bucura enorm chiar daca nu avea deloc poze, desi eu nu stiam sa citesc.

De cata vreme esti pacienta Dr. Lazarescu? 

Sunt pacienta Dr. Lazarescu de aproximativ 10 ani. Si am ajuns sa ii fiu pacienta datorita unei radiografii. La vremea respectiva mergeam la alt medic stomatolog si uitasem sa fac radiografia pentru a doua zi, am cautat pe net sa vad daca pot sa fac una undeva in zona Cotroceni, aproape de birou;  si asa am ajuns sa fac radiografia pe care, vazand-o, dl doctor a semnalat si motivul pentru care aveam o durere la radacina acelei masele (molar ).

A doua zi m-am prezentat cu radiografia la medicul meu care, spre uimirea mea, mi-a spus ca totul ok si ca nu exista nici o explicatie pentru care sa ma doara. Bineinteles ca in acel moment am revenit la Clinica Trident unde mi s-a refacut tratamentul pe canalele acelui molar la microscop si de 10 ani nu am avut nici macar o secunda vreun disconfort la maseau tratata. Si de atunci sunt pacienta fidela!

Daca ar fi sa-l descrii in trei cuvinte, care ar fi acestea? 

Doar 3 cuvinte ? Greu! Indragostit iremediabil de profesia lui! Talentat, pasionat si devotat! Talentat ca si medic stomatolog, pasionat de acest domeniu si devotat profesiei si pacientilor lui.

image1

Daca ar fi sa le faci o sugestie celor de la Trident, care ar fi aceasta ?

Sa continue tot asa si le doresc cati mai multi pacienti carora sa le readuca zambetul pe buze ! Noua clinica este un UN  MICROUNIVERS STOMATOLOGIC dotat cu aparatura de ultima ora; IAR medicii si asistentii din echipa Trident chiar sunt fauritori de bucurii pentru pacientii care aleg sa fie tratati acolo.

Ce mi se pare extraordinar este ca la Clinica Trident este aceeasi echipa de cand am devenit pacienta! Foarte putini membri ai echipei au plecat, multi au evoluat si s-au perfectionat in acest cadru, si an de an s-au alaturat echipei si oameni noi.

Asta ar trebui sa spuna ceva, nu-i asa?