Programează-te

Dr. Florin Lazarescu – Pasiune si empatie

florin lazarescu

„Cred ca un medic stomatolog cu adevarat bun urmareste satisfactia pacientului inainte de orice”

Dr. Florin Lazarescu, medic fondator al Clinicii Trident, si-a dedicat ultimii 20 de ani imbunatatirii sanatatii orale a romanilor si inca nu s-a plictisit. Pasiunea pentru munca lui il face pe Florin sa reziste si cate 12 ore in cabinetul medicului stomatolog, dar nici nu isi imagineaza viata altfel.

„Cand am pacientul pe scaun ma gandesc ca ar putea sa fie mama sau tata”

Florin crede ca experienta placuta la stomatolog este vitala pentru mentinerea sanatatii orale a pacientilor. Crezul lui se reflecta in echipa pe care a format-o si in Clinica Trident, cladire construita din temelii in jurul experientei pacientului.

„Cand am pacientul pe scaun, ma gandesc ca ar putea sa fie mama sau tata sau, uneori, ma gandesc ca as putea fi chiar eu cel care are nevoie de tratament. Si fac exact ceea ce mi-ar placea sa mi se faca mie, explic exact asa cum as vrea sa imi explice si mie cineva ce urmeaza sa mi se intample, ca sa inteleg.” – dr. Florin Lazarescu, medic fondator al Clinicii Trident

„Daca nu faci lucrurile cu pasiune, chiar nu are cum sa iti iasa ceea ce trebuie”

Ca membru fondator al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, Florin a dus pasiunea sa pentru zambete frumoase la nivel national. Iar, din 2015, ocupa functia de presedinte al European Society of Cosmetic Dentistry.

„Credeam ca doctorii stomatologi erau niste oameni care chinuiau alti oameni. Doctor Florin Lazarescu mi-a schimbat ideile despre ce inseamna un stomatolog. Totul vine de la empatia de care da dovada!” – Viorel, pacient

„Sunt mandra ca mi-am convins parintii sa vina la Trident” – Adela Popescu, realizator TV