Programează-te

Igiena dentara. 5 moduri

Igiena dentara. 5 moduri în care sa oferi dragoste dintilor tai

La fel ca în relatiile de iubire, ca sa te bucuri din plin de relatia cu dintii tai albi si sanatosi este nevoie sa urmezi o igiena a relatiei sau, în cazul acesta, o igiena dentara. Descopera 5 mici secrete de igiena dentara care te vor ajuta sa te bucuri de dintii tai si sa-i iubesti din ce in ce mai mult.

1. Iubeste-i cu blandete

Periajul intens poate cauza uzura smaltului sau recesiunea gingiilor, ambele putand duce la o sensibilitate crescuta a dintilor tai.

2. Petrece timp cu ei

Aceasta este regula de baza a oricarei relatii. Nu lasa cariile si afectinile gingivale sa va deterioreze relatia. Daca vrei sa ai dinti sanatosi si bucurosi, trebuie sa le acorzi zilnic atentia si timpul tau. Cel putin cateva minute seara si dimineata. Puneti niste muzica, simtiti-va bine 

3. Iubeste-i in totalitate

Sa iubesti fiecare particica înseamna sa nu uiti sa acorzi atentie si suprafetei interdentare. Poate uneori ti se pare ca poti sari peste folosirea atei dentare, dar stiai ca prin periaj ajungem doar la 60% din suprafata dintilor? Pentru celelalte 40 de procente, intervine ata dentara.

4. Zambiti împreuna

Zambetul este o modalitate sigura de a-ti creste încrederea si starea de spirit. Cand zambesti, toti cei din jurul tau vor simti ca îi abordezi dintr-o zona de bucurie si iubire.  În plus, tu si dintii tai meritati sa împartasiti un zambet fericit cu lumea!

5. Stabileste un date în calendar

Dintii tai au nevoie de un date… cu medicul stomatolog. Medicul poate detecta probleme de care nu stiti si va pot curata dintii în moduri pe care periajul normal si folosirea atei dentare pur si simplu nu le pot rezolva singure. Un medic bun, precum cei de la Clinicile Trident din Bucuresti, te vor face chiar sa zambesti cu bucurie în timpul vizitei. Solicita o programare.