Programează-te

Împărtășește bucurie în Luna Iubirii! Descoperă giveaway-ul Trident și ia acasă zâmbetul perfect! 

Am pregătit pentru tine și persoana iubită cadoul perfect în Luna Iubirii! Ne spui cum aduci bucurie celor dragi și noi îți întoarcem dublu această bucurie!

Campanie Valentines Day Trident

La Trident, nu sărbătorim doar Ziua Îndrăgostiților, ci toată Luna Iubirii, cu un giveaway pe care nu vrei să-l ratezi! Pentru pacienții noștri care-și doresc zâmbete perfecte avem ciocolata perfectă (da, da, există așa ceva!), care nu strică dinții, ci îi îngrijește, plus… ta-daaaaam!, o ședință de albire profesională și două detartraje efectuate de făuritorii de bucurie de la Trident, pentru tine și o persoană dragă ție!

Giveaway-ul îl descoperi pe pagina de Instagram a influencerului Larisa Iordache și pe pagina de Instagram a Clinicilor Trident, unde știm deja că ne urmărești, pentru a afla tot ce e nou în materie de zâmbete perfecte.

Din 7 februarie până pe 25 februarie, ora 23:59, te așteptăm pe oricare din aceste pagini! 

Ce trebuie să faci? Participarea e simplă, e… funny, e un prilej să aduci bucurie, din nou, în viața celor dragi și să le arăți cât de mult îi iubești și îi prețuiești. Comentează la postarea de giveaway de pe paginile de Instagram @clinicile.trident & @larisa_iordache spunându-ne cum aduci tu bucurie celor dragi – fie că este vorba despre iubita sau iubitul tău, despre prieteni, despre familie sau… animalul de companie. Dă tag persoanei iubite în comentariu și follow paginii de Instagram Clinicile Trident și ești înscris la giveaway-ul Trident! 

Premiem aceste dovezi de iubire cu produse Theodent de înaltă calitate – două paste de dinți cu ciocolatăăă, vis, nu? – și un pachet care conține un detartraj și o albire dentară pentru câștigătorul marelui premiu și un detartraj pentru persoana iubită în Clinicile Trident. 

Theodent este o pastă de dinți cu caracteristici unice, care te face să crezi că savurezi o ciocolată în timp ce te speli pe dinți. O combinație care-ți aduce plăcere și îngrijire, fără compromisuri! O formulă inovatoare și naturală, bazată pe substanțe active din cacao, care asigură o igienă orală de top la pachet cu un gust delicios. O pastă de dinți care aduce bucurie și care nu avea cum să lipsească din oferta făuritorilor de bucurie de la Trident, profesioniști simpatici și empatici care vor să transforme îngrijirea dentară într-o experiență plăcută. 

Așadar, ai toate motivele să fii alături de noi în Luna Iubirii – și nu numai!  

Dăruim bucurie cu fiecare ocazie și te provocăm și pe tine să faci la fel! Giveaway-ul perfect în Luna Iubirii, pentru tine și o persoană dragă ție, te așteaptă la Trident. 

Doar câțiva pași te despart de premiul care aduce zâmbetul perfect: 

  1. Urmărește-ne pe Instagram
  1. Din 7 februarie, poți comenta la postarea care anunță giveaway-ul. Nu uita: dovadă de iubireee! Plus follow paginii noastre!  
  1. Continuă să ne urmărești, n-o să-ți pară rău.
  1. Pe 26 februarie anunțăm câștigătorii giveaway-ului! Rămâi pe recepție! 
  1. Te așteptăm în clinică. Cu premiul, desigur! 

Hai să dăruim bucurie împreună, în Luna Iubirii! Alătură-te făuritorilor de bucurie de la Trident, așază cel mai frumos zâmbet pe chipul unei persoane dragi!

Regulament Giveaway – Impartaseste bucurie