Vreau o programare

Interviu relaxa(n)t – cu Dr. Florin Lazarescu

crs_5531Medic stomatolog si Presedinte al Societatii Europene de Cosmetica Dentara, dr. Florin Lazarescu este coordonator in cadrului centrului de stomatologie Trident. Dincolo de activitatea profesionala si de CV-ul impresionant, Florin Lazarescu  este colectionar de piese de sah, adora animalele, gateste omleta si si-ar dori sa ia cina cu presedintele SUA.

Cum si ce gandeste unul dintre profesionistii esteticii dentare atunci cand tine freza in mana, dar si cand se termina programul aflati dintr-un interviu la fel de atipic ca si cel intervievat.

 

Despre medicii dentisti se spune ca sunt cam „pe cont propriu”. Cum ai ajuns la acest parteneriat ?

Din prietenie, in primul rand. Petrecem la clinica in general cam 12 ore, este important sa imaprti acest timp cu persoane care au aceeasi viziune ca si tine, cu care te intelegi si cu care iti poti imparti responsabilitatile. Nu trebuie neglijat si aspectul financiar, investitiile pe care le facem sunt foarte mari si este mai usor de suportat in echipa acest lucru.

Ii poti caracteriza in  trei cuvinte pe partenerii tai?

Profesionalism, loialitate, incredere.

Stim cum esti ca medic dentist. Dar ca manager? Esti exigent, pretentios?

Este destul de dificil sa lucrezi cu mine, intr-adevar. Impun un ritm de lucru foarte alert, orientat pe mai multe obiective si domenii. In acelasi timp, privesc imaginea de ansamblu si tintesc, in general, foarte sus. Automat, si cei care lucreaza cu mine trebuie sa tina pasul. Din acest motiv, as putea fi considerat un manager exigent si, cred, pretentios.

Consideri ca munca e munca, distractia distractie?

Da, fac o diferentiere foarte clara. Tocmai de aceea, cel mai important aspect atunci cand angajez pe cineva este caracterul persoanei care lucreaza cu mine. Dar cred ca am capacitatea de a gasi ce e mai bun in fiecare si sa-l pozitionez  acolo unde da cel mai bun randament.

Care a fost cea mai mare realizare de pana acum? Dar cea mai mare dezamagire?

Publicarea cartii Comprehensive Esthetic Dentistry de catre Editura Quintessence. Nu am avut dezamagiri atat de mari incat sa fie mentionate.

Ce se intampla dupa ce termini programul si lasi freza din mana?

Sunt un copil, ma diferentiezi greu de cei mici. Ador animalele, la fel ca si cei mici. Nu se vede?

crs_5586

Ce faci in timpul liber? 

Imi place sa calatoresc foarte mult, si imi place sahul. Asa am ajuns sa colectionez piese de sah. Explorez istoria locurilor pe unde calatoresc  si imi iau amintiri piese de sah, preferabil de lemn daca reusesc sa gasesc. Fac sport, schiez, merg la teatru sau opera cand am timp, lucruri destul de comune, dupa cum vezi.

Daca nu ai fi fost medic dentist, ce crezi ca ai fi facut acum?

As fi fost event planner.

Ce lucru, dacă există, e prea serios pentru a se glumi pe seama lui?

Sanatatea.

Daca ai putea acum sa te afli in orice loc de pe planeta, unde ai vrea sa fii? De ce?

In Statele Unite ale Americii. Imi plac foarte mult atitudinea foarte deschisa pe care o intalnesti acolo, stilul foarte direct si lipsa de prejudecati pe care, din pacate, nu o regasesti pe batranul continent.

Daca ar fi sa alegi pe oricine din lume, pe cine ti-ai dori sa ai invitat la cina?

Pe presedintele SUA.

Gatesti?

Omleta, duminica dimineata.

Cum vezi viitorul? Pe plan personal si profesional.

Mi-as dori mai mult timp liber pe plan personal.

lazarescu

foto: Cristian Duminicioiu

Last Updated on 18 mai 2019

Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog