Vreau o programare

Intrebari frecvente endodontie

Ce inseamna „obturatia de canal”?
Tratamentul de canal (inclusiv obturatia), denumit, de asemenea, si „endodontic” este necesar atunci cind singele sau nervul dintelui (cunoscut si ca pulpa dintelui) se infecteaza din cauza cariei sau a unor accidente.

De ce este necesar tratamentul canalului dentar?
Daca pulpa dintelui se infecteaza, infectia poate trece dincolo de sistemul canalului dentar. Daca nu avem grija de canalele dintilor, infectia se extinde si s-ar putea sa fim obligati sa extragem dintele.

Este dureros?
Nu. Se utilizeaza anestezia locala si ar trebui sa nu simtiti nici o diferenta fata de o plombare obisnuita.

Ce implica aceasta interventie?
Scopul tratamentului este sa indeparteze infectia din canalul dentar. Canalul este curatat si plombat, pentru a preveni orice infectie viitoare. Tratamentul canalului dentar este o procedura foarte delicata si consumatoare de timp. De cele mai multe ori, acest tratament implica doua sau mai multe vizite la stomatolog. La prima intilnire, este indepartata pulpa dentara infectata. Orice abces (care este posibil sa existe) poate fi drenat, de asemenea, in cursul acestei intilniri. Canalul dentar este curatat si pregatit pentru plombare. Se realizeaza o plombare temporara, iar dintele este lasat sa se curete. La urmatoarea vizita, dintele este verificat si cind infectia a fost complet indepartata se realizeaza plombarea definitiva.

Dintele va fi salvat dupa tratament?
Da. Oricum, este mai bine sa restauram dintele cu o coroana, pentru a oferi suport si putere suplimentare.

Last Updated on 27 iunie 2019

Vezi oferta noastra medicala pentru
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog