Vreau o programare

Pastreaza sanatosi dintii copilului tau prin sigilare si fluorizare

Sigilarea dintilor este un proces preventiv in fata pericolului cariilor, metoda prin care dintii posteriori sunt acoperiti cu composite fluide speciale care vor proteja dintii de atacul carios.

Procesul de sigilare este de scurta durata si nedureros.

Stomatologul aplica stratul protector pe fiecare dinte in cateva minute, dupa ce acesta este curatat, igienizat corespunzator si, apoi, uscat. Stratul protector se aplica pe suprafata ocluzala a dintilor, acolo unde se regasesc cele mai multe dintre santuri si fosete.

Fluorizarea dentara realizata in cabinet înseamna administrarea concentrata de fluor pe fiecare dinte.

Rolul acestei manopere este de protectie si de întarire a structurii dintelui.

 De ce este importanta fluorizarea dintilor:

  • Intareste smaltului dintilor
  • Protejeaza dintii împotriva aparitiei cariilor dentare
  • Remineralizeaza zonele dentare afectate de cariile incipiente
  • Diminueaza sensibilitatea dentara

 De  ce este importanta sigilarea dintilor:

Sigilantul lucreaza ca un scut protector.

  • Se reduce riscul aparitiei cariei dentare
  • Sigilarea se numara printre cele mai sigure metode de profilaxie dentara pentru copii
  • Rezista timp de 5-6 ani

 

Igiena dentara, alimentatia, frecventa controalelor stomatologice, influenteaza rzistenta sigilarii, de aceea este important controlul stomalogic al copilului tau la fiecare 6 luni.

Click aici pentru o programare

Last Updated on 18 mai 2019

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog