Programează-te

Proteză pe implant

Proteza pe implant este ultimul pas din planul de restaurare dentară. După inserarea implanturilor, se realizează proteza dentară ancorată pe implanturi cu ajutorul bonturilor protetice, asigurând o funcționalitate fără cusur și zero compromisuri din punct de vedere estetic. 

Proteza pe implant poate restaura nu doar zâmbetul, ci și stima de sine.  

Proteză pe implant la Clinicile Trident din București 

Fiecare pacient care trece pragul clinicilor Trident din București beneficiază de serviciile unei echipe de specialiști dedicați, care au o experiență vastă și folosesc tehnologii de ultimă oră și materiale de cea mai înaltă calitate în toate procedurile stomatologice efectuate, inclusiv în restaurarea cu proteza totală pe implant. 

Proteza pe implant este realizată la Trident din ceramică sau zirconiu, cele mai performante materiale și ca funcționalitate, și din punct de vedere estetic. Orice variantă ai alege, vei obține o dantură cu aspect natural, foarte rezistentă și cu o durabilitate ridicată. 

Ce presupune restaurarea cu proteză pe implant 

Proteza pe implant destinată restaurării danturii este procedura cea mai indicată pentru pacienții care au suferit edentație totală pe arcada superioară, pe arcada inferioară sau pe ambele. 

Pentru astfel de situații, soluția ideală este montarea protezei pe implant de tip All-on-4 sau All-on-6. Este o procedură care permite restaurarea completă a danturii extrem de rapid – se mai numește implant cu încărcare imediată. Proteza pe implant provizorie este montată în 24 de ore după intervenția chirurgicală de implantare, urmând să fie înlocuită cu proteza pe implant definitivă după câteva luni, când se stabilizează implanturile. Practic, pacientul nu stă fără dantură nicio zi după inserarea implanturilor. 

proteza pe implant, infografic - avantajele restaurarii danturii, Clinicile Trident

Avantajele protezei pe implant 

Proteza pe implant este o soluție superioară, calitativ și estetic, protezei mobile. Cu ce beneficii vine: 

Contraindicații pentru proteza pe implant 

Există situații când opțiunea restaurării cu proteză pe implant nu poate fi accesată, pentru că există contraindicații pentru inserarea implanturilor. 

Cine nu poate apela la proteza pe implant pentru restaurarea danturii:

Totodată, se recomandă precauție în alegerea restaurării dentare cu proteză pe implant în cazul persoanelor dependente de tutun, deoarece prezintă un risc ridicat de pierdere a implanturilor, și în cazul celor diagnosticate cu osteoporoză și aflate sub tratament cu antiosteoporotice, pentru că există pericolul să dezvolte necroză osoasă după intervenția chirurgicală de inserare a implanturilor. 

Astfel de cazuri sunt analizate cu un plus de atenție de specialiștii noștri, care se asigură mereu că iau cea mai bună decizie pentru pacienții cu o stare de sănătate delicată. 

Suntem dependenți de zâmbete perfecte, iar scopul nostru este să-ți redăm încrederea că poți zâmbi fără rețineri! Te așteptăm la Clinicile Trident pentru o consultație în vederea restaurării dentare cu proteza pe implant. Programează-te și lasă grija frumuseții și sănătății danturii tale în mâinile „Făuritorilor de bucurie”.