Programează-te

Recuperare după implant dentar

Recuperarea după implantul dentar este perioada dintre intervenția chirurgicală și momentul în care lucrarea protetică definitivă poate fi fixată pe bontul protetic, după osteointegrarea implantului. Recuperarea după implantul dentar este de obicei mai rapidă în cazul implanturilor mandibulare decât în cazul celor inserate în arcada superioară, unde osul are o densitate mai redusă.

Recuperarea după implantul dentar durează între 4 și 6 luni și este influențată de starea generală de sănătate a pacientului, de cantitatea și calitatea osului în care a fost inserat implantul, necesitatea realizarii aditiei osoase și de calitatea implantului. 

La Trident, facem tot posibilul pentru a grăbi recuperarea după implantul dentar, prin folosirea celor mai noi tehnologii și a materialelor de cea mai bună calitate.

Regulile specialiștilor Trident București pentru recuperarea după implant dentar 

Medicii Clinicilor Trident din București urmăresc cu atenție fiecare pas pe care îl presupune procedura de implant dentar, de la pregătirea pacientului pentru intervenție la recuperarea după implantul dentar și fixarea lucrării protetice care va completa impecabil dantura. 

Pentru perioada de recuperare după implantul dentar, „făuritorii de bucurie” din echipa Trident au trasat câteva reguli de aur, a căror respectare ajută în procesul de osteointegrare, ducând la cele mai bune rezultate din punct de vedere estetic și funcțional. 

Explicate în detaliu de medicii noștri, regulile privind recuperarea după implantul dentar presupun: 

Semnale de alarmă în timpul recuperării după implantul dentar 

Rata de respingere a implantului de organism e redusă, dar pot apărea complicații. Iată la ce trebuie să fii atent, în perioada de recuperare după implantul dentar: 

Pentru complicațiile din perioada de recuperare după implantul dentar trebuie apelat fără întârziere medicul curant. 

Dacă ai alte întrebări legate de recuperarea după implantul dentar, le poți lămuri cu medicul tău de la Clinicile Trident din București. Te așteptăm pentru a decide împreună care e cea mai bună soluție de restaurare dentară pentru tine, iar dacă optezi pentru implant, îți vom explica în amănunt fiecare pas pe care îl presupune acest procedeu, inclusiv recuperarea după implantul dentar, o perioadă în care vei beneficia de cea mai bună supraveghere din partea echipei Trident. Programează-te și lasă grija frumuseții și sănătății danturii tale în mâinile specialiștilor noștri!