Vreau o programare

Sinuzita maxilara odontogena

Sinuzita maxilara apare, in cele mai multe cazuri la adulti si are ca puncte de pornire dintii posteriori maxilari. Afectiunea se poate dezvolta ca o complicatie, a unor infectii dentare si este favorizata de un sistem imunitar cu putere scazuta.

De cate feluri este sinuzita maxilara

Sinuzita maxilara odontogena poate fi acuta sau cronica. Prima dintre ele se manifesta printr-o durere pulsatila intensa si poate avea ca semn si prezenta puroiului. Desi este usor de depistat, sinuzita acuta este deranjanta din cauza simptomelor pe care le are. Infectia poate fi insotita de febra si de o stare generala de slabiciune a organismului.

Sinuzita cronica, in schimb, poate modifica mucoasa si peretii ososi ai sinusului definitiv. Ea apare pe fondul unei inflamatii cronice netratate sau tratate incorect. Atunci cand incep sa apara simptomele sinuzitei cronice, intreg organismul este afectat si vizita la stomatolog, daca nu a avut loc pana atunci, devine urgenta.

Stomatologii de la Clinica Trident va vor face examene complete bacteriologice, consultatii si radiografii, ca sa poata diagnostica sinuzita. Schema de tratament sinuzita maxilara este, de asemenea, completa. Afectiunea va fi tratata medical conservator ori chirurgical. Ca sa puteti beneficia de sinuzita maxilara tratament, trebuie sa urmati sfaturile oferite de stomatologii nostri, sa urmati tratamentul medicamentos si sa va prezentati la fiecare sedinta stabilita prin programare.

Este posibil ca procesul de vindecare a sinuzitei sa implice un tratament cu antibiotice. De aceea, va recomandam sa informati stomatologul despre posibile alergii si sa aveti o comunicare eficienta cu medicul. Personalul nostru va tine cont de informatiile furnizate de dumneavoastra si va stabili tratamentul care sa nu va creeze probleme si sa exceleze prin eficienta.

Ce se intampla dupa tratamentul pentru sinuzita maxilara

Dupa ce tratamentul va fi incheiat, veti avea din nou o dantura sanatoasa, fara dureri sau senzatii de disconfort, fara infectii si simptome de febra. Sinuzita maxilara este o afectiune complexa, insa poate fi vindecata in totalitate si nu va lasa urme, la nivelul danturii sau al sinusurilor. Daca respectati o ingrijire corespunzatoare a dintilor si vizitati medicul stomatolog odata la 6 luni, pentru consultatii, veti observa ca sanatatea danturii dumneavoastra va fi cat mai tot mai buna.

Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Sinuzita maxilara odontogena

Vreau o programare
Meniu
Clinica Trident © 2019 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro

designed by: Livedesign