Programează-te

Tipuri de implanturi dentare din care sa alegi la Trident

tipuri de implanturi dentare | Trident Bucuresti

Stii ca ai nevoie de un implant, sau poate chiar de mai multe, dar ai aflat ca, in acest moment, poti alege din mai multe tipuri de implanturi dentare. Cum afli care dintre ele este cel care ti se potriveste tie? Este o intrebare fireasca ce insoteste orice decizie legata de solutia de restaurare a danturii si in acelasi timp, a starii tale de bine. 

Tipuri de implanturi dentare – clinicile Trident

Din start iti spunem ca noi, ca fauritori de bucurie, am ales sa oferim pacientilor doar acele tipuri de implanturi dentare care corespund pe deplin celor mai inalte exigente, pe care le-am testat si care, in timp, si-au dovedit cu adevarat eficienta si calitatea. Asadar, cu linistea ca oricare ar fi optiunea ta, la Clinicile Trident vei beneficia de implanturi dentare de calitate. Iti prezentam pe scurt cateva tipuri despre care vei discuta, in amanunt, la consult, cu medicul tau specialist in implantologie.

Straumann

Pacientii care au beneficiat de implantul dentar Straumann au mentionat ca principal avantaj faptul ca nu se simte nicio diferenta intre implant si un dinte natural. Asadar, un implant dentar Straumann exceleaza prin functionalitate si aspect la superlativ.

MIS

Implanturile dentare MIS se disting prin versatilitate si prin multitudinea de solutii pe care medicul specialist le are la dispozitie pentru o reconstructie de calitate a danturii cu ajutorul implantului. Practic, indiferent de situatia clinica intalnita, acest tip de implant propune o rezolvare pe deplin satisfacatoare, atat din punct de vedere functional cat si estetic.

Nobel Biocare

Lider mondial in tehnologii de restaurare si estetica dentara, producatorul Nobel Biocare ne propune mai multe tipuri de implant dentar din titan pur, care se adapteaza oricarei situatii clinice. Designul unic asigura o buna stabilitate si foarte bune rezultate din punct de vedere estetic. 

Ti-am prezentat mai sus principalele tipuri de implanturi dentare pe care specialistii nostri in implantologie le folosesc pentru a-ti readuce bucuria unei danturi functionale, sanatoase si frumoase. Dar, asa cum deja stii, fiecare pacient este unic si caracteristicile personale ale fiecarui caz in parte recomanda una sau alta dintre variante ca fiind cea mai potrivita. Discuta cu medicul tau stomatolog care este, in situatia ta, cea mai recomandata optiune.

 Programeaza acum un consult pentru a afla care dintre tipurile de implanturi dentare ti se potriveste cel mai bine!